ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσιεύτηκε 29 Ιουν 15

Με αριστοτεχνικό τρόπο ο κύριος Τσίπρας διχάζει την Ελλάδα, με ένα ΝΑΙ και ένα ΟΧΙ, τρομάζοντας την Οικουμένη ολάκερη με το αληθινό του πρόσωπο. Με το γάντι της εξουσίας ο τελευταίος Πρωθυπουργός της έντιμης Ελλάδας την καθιστά από αύριο το βράδυ μία χρεοκοπημένη οντότητα, με το λαό της στα ΑΤΜ για ένα κομμάτι ψωμί από εδώ και πέρα.

Κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει πλην ενός. Φορτώνει ανενόχλητος στην Ελλάδα ένα αιώνιο χρέος 300 δισεκατομμυρίων ευρώ που οι Έλληνες θα το ξεπληρώσουν ολάκερο με τον ιδρώτα και το αίμα τους για γενεές ολόκληρες. Χρέος εθνικό και χρέος ιδιωτικό.

Με το κατάλληλο αντίδωρο στον καθένα όλοι είναι πειθήνια όργανά του. Βουλή, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, λαός και ο πρώτος μεταξύ ίσων. Για όλους έχει ένα χαμόγελο ή έναν τρόμο. Όλοι άβουλοι συνεργοί του στο εθνικό έγκλημα της αιώνιας υποθήκευσης του ελληνικού πνεύματος, που κάποτε ξεχώρισε το 1 από το 0.

Ο αισχρός κατώτατος μισθός των 683,76 ευρώ που καταγγέλλουν ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή σε λίγες ημέρες θα εξομοιωθεί λίγο πάνω λίγο κάτω από τον αντίστοιχο των 184,97 της Βουλγαρίας, των Σκοπίων και της Αλβανίας στο αντίστοιχο ελληνικό περήφανο νόμισμα.

Ο κύριος Τσίπρας διαβάλλει την Ελλάδα και πανηγυρίζει το ηρωϊκό ΟΧΙ σε κάθε έλεγχο, σε κάθε λογική, σε κάθε ανθρώπινη κατάκτηση. Το πάθος κυριαρχεί στις ψυχές των Ελλήνων και επίσημα με μόνο ζητούμενο το ξεψύχισμά τους από την ηδονή. Μένει μόνο η ώρα να 'ρθει που ο φόβος θα γίνει πανικός, ο πανικός οργή, η οργή πόνος, ο πόνος καταστροφή, η καταστροφή ιστορία και η ιστορία τύψη.

Ο κύριος Τσίπρας έχει φέρει ήδη την Εθνική Καταστροφή της Ελλάδας με τη συγκατάθεση των Ελλήνων και θα την ολοκληρώσει το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουλίου 2015. Καταστροφή ανάλογη της διαβολής της Κύπρου από τον Ιωαννίδη και της Μικράς Ασίας από τον Γούναρη. Ήρθε η ώρα της εκδίκησης των ξεριζωμένων από τις πατρίδες τους το 1922 μετά την ελληνική επέλαση. Ξεριζωμένων που βαφτίστηκαν Έλληνες για ένα αιώνα όντας άλλα όντα.

Εθνική Καταστροφή που χάραξε με το συνταξιούχο να κάθεται περίλυπος έξω από την κλειστή τράπεζα όταν ξημερώνει και θα δύσει με την καταδίκη της Ελλάδας από όλα τα κράτη που ο άνθρωπος χαρακτηρίζει ανεπτυγμένα στον πολιτισμό του, το ξημέρωμα της 1ης Ιουλίου 2015.

Κύριε Τσίπρα, τους τύφλωσες όλους. Λαϊκούς και Αγιορείτες. Όλους τους καταστρέφεις, μα πριν προλάβεις να χαρείς, θα καείς. 

Την Ελλάδα τη μακέλεψαν πολλοί, μα πριν χαθεί γεννήθηκε και πάλι.