ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΙΑΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Δημοσιεύτηκε 18 Ιουν 15

Άνευ προόδου και ίσως άνευ ουσίας και το σημερινό Eurogroup, με τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών κ.Βαρουφάκη να συνεχίζει να βγάζει λαγούς την ώρα που οι ξένοι δανειστές αρχίζουν να δηλώνουν δημοσίως σκέψεις για άμεσα απαιτητά τα δάνεια δισεκατομμυρίων ευρώ προς τη χώρα μας. Απαιτητά προφανώς σε χρήμα ή είδος και πάντα σε αξία ευρώ.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας που έχει και την ευθύνη της χώρας άρχισε να διαρρέει με non paper σχέδια αποσταθεροποίησης για αόρατους εχθρούς, που βρίσκονται πίσω από την αποδοκιμασία του ελληνικού λαού προς την πολιτική του ηγεσία που τον πρόδωσε στην υπόσχεσή της για συμφωνία εντός ευρώ. Λαός που έδωσε εντυπωσιακό  παρών σήμερα στο μαρτυρικό τόπο του Συντάγματος.

Όλα δείχνουν ότι οι προθέσεις των κ.κ. Τσίπρα και Βαρουφάκη είναι αντιδιαμετρικά αντίθετες με τα λόγια τους. Παρόλο που η Ελλάδα χρωστάει δισεκατομμύρια ευρώ και δεν υπάρχει άλλη λύση με την οποία να μπορεί να εξασφαλίσει αυτά τα χρήματα για το μέλλον μας οι ενέργειες του Έλληνα Πρωθυπουργού μέχρι σήμερα φανερώνουν μία εμμονική του πρόθεση σε μία αδικαιολόγητη και επιζήμια καθυστέρηση που θα επιφέρει μαθηματικά την καταστροφή της χώρας.

Κανείς δεν θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα, πλην των Ελλήνων που συναινούν στην πολιτική του κ.Τσίπρα που προκαλεί πλέον ακόμα και το κλείσιμο των τραπεζών. Τη ροή του χρήματος στην κοινωνία. Φυσικά όλοι ευχόμαστε το αποτέλεσμα να τον δικαιώσει και εμείς να διαψευστούμε αλλά αν η τελική κατάληξη της Ελλάδας είναι μία κοινωνία με δελτία τροφίμων και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων η απόδοση ευθυνών θα πρέπει να είναι άμεση και εκτελεστή. Όπως ακριβώς στο παρελθόν.

Είναι βέβαιο ότι με μία αδικαιολόγητη διεθνής οικονομική ταραχή και μία εθνική καταστροφή οι κ.κ. Τσίπρας και Βαρουφάκης θα κληθούν να λογοδοτήσουν διεθνώς για τα οικονομικά εγκλήματα τους εις βάρος της Δύσης και κυρίως στην ιστορία για τη βλάβη στον ελληνικό λαό.  Ούτε η απόδοση ευθυνών σε άλλους έχει βάση ούτε ακόμα περισσότερο η επίκληση του λαού ως πρωταγωνιστή. Άσκοπη και η έκκληση της Προέδρου της Βουλής για συνειδητή χρεοκοπία, κοινωνική "αυτοκτονία" με τόσο χρέος σε ευρώ υπό αγγλικό δίκαιο.

Τις τελευταίες ημέρες ίσως και από ένστικτο αυτοσυντήρησης ομολογουμένως φορείς και λαός άρχισαν να αντιλαμβάνονται τον επερχόμενο θάνατο της κοινωνίας που επιφέρει η Κυβέρνηση Τσίπρα και δηλώνει δημοσίως πια την αντίθεση της. Η μετατροπή της αποδοκιμασίας σε οργή είναι κάτι πολύ εύκολο παρά τα όσα πρόσωπα και χαμόγελα και αν φορέσει ο κ.Τσίπρας. 

Είναι ειδεχθές έγκλημα μία από τις πιο πλούσιες χώρες του κόσμου και της Ευρώπης να δολοφονείται  και να υποθηκεύεται μέχρι το 2060, όπως ακριβώς τον προηγούμενο αιώνα, για να μην πρωτοστατήσει στην εποχή της γνώσης και της διανόησης.

Ιανός ο Τσίπρας. Μία πύλη προς την κόλαση ή μία πύλη για την κάθαρση και τον παράδεισο της Ελλάδας. Σύντομα θα φανερωθεί υπό το αιώνιο φως της Ελλάδας. 

Τα στοιχήματα ισόρροπα για το που μας πάει ο βαρκάρης των ψυχών μας. Η εγκληματική συμμορία είναι πια ένοχη στη συνείδηση του λαού που οφείλει να μετανοήσει για να σωθεί...