ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΜ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ


Δημοσιεύτηκε 26 Ιουν 2015


Ευήκοα ώτα για την πολιτική του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και χρεοκοπώ δείχνουν όλα ότι αναζητά και επιδιώκει ο σημερινός Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ.Τσίπρας και οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μία επιτυχημένη πρόσφατα πολιτική στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου ανώνυμες εταιρείες ξέπεσαν στις κατηγορίες αξίας, για να διαγράψουν τα χρέη μίας άσωτης ζωής και να επανακάμψουν.

Ο κ.Τσίπρας εμμένει στη διαγραφή του χρέους ή την ανακατανομή του στη χειρότερη περίπτωση σε αγέννητους Έλληνες για να «ξεπλύνει» τα ανομήματα της Μεταπολίτευσης. Έξυπνη επιλογή για τους πολλούς που δυστυχώς έχει αμφίβολο αποτέλεσμα και κυρίως άγνωστες παράπλευρες απώλειες εις βάρος του λαού.


Η χρεοκοπία μίας χώρας, η ανατίναξη και το γκρέμισμά της σε λίγες ώρες ή μέρες, είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει τις ζωές μας για δεκαετίες πέραν από το διεθνή ιστορικό στιγματισμό. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι δεν είναι βέβαιο ότι στις διακρατικές σχέσεις και αποφάσεις θα υπάρχει μία εγκληματική οργάνωση για να διευκολύνει τον εμποτισμό της Ελλάδας και του λαού της στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Έτσι η οποιαδήποτε επάνοδος μπορεί αντί για 2-3 χρόνια να κρατήσει 2-3 γενεές, υποθηκεύοντας και καταστρέφοντας το μέλλον μας. Το πιο ακραίο που φτάνει στα όρια της προδοσίας είναι ότι κανείς δεν εγγυάται ότι θα γίνει η διαγραφή χρεών με την εφαρμογή του δόγματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» οπότε είναι πολύ πιθανό στην Ελλάδα να κατασχεθεί ό,τι κινείται και ό,τι είναι ακίνητο καθιστώντας τη χρεοκοπία Τσίπρα ως το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημα.

Ένα εθνικό κοινωνικό έγκλημα χειρότερο και αυτό της Μικρασιατικής Καταστροφής του Γούναρη και της διάλυσης της Κύπρου από τον Ιωαννίδη. Εγκλήματα καταδικασθέντα με ανεπανόρθωτες και ανεξίτηλες εθνικές ζημίες, δυστυχώς.


Το μόνο βέβαιο προς το παρόν είναι ότι ο κ.Τσίπρας ήρθε με τη βούληση του ελληνικού λαού για να μείνει και χωρίς αυτή, δημιουργώντας τη δική του ΥΕΝΕΔ και ψηφίζοντας τροπολογίες καθαίρεσης δημόσιων λειτουργών εν μία νυκτί, όπως επίσης ότι ο κ.Τσίπρας διαπραγματεύεται σκληρά τη δυστυχία του ελληνικού λαού εις όφελος κάποιου άλλου, όμως.


Οι ώρες περνούν σύντομα όπως και οι επόμενες ημέρες και η ιστορία θα καταγράψει αν η Ελλάδα του κ.Τσίπρα πέσει στον γκρεμό για να αλλάξει ΑΦΜ, μαζί φυσικά με την ύπαρξη της ή αν παραμείνει στην αγκαλιά της Ευρώπης που γέννησε…