ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ

Δημοσιεύτηκε 10 Ιουν 15

Κάθε Πόλεμος έχει την κρίσιμη ιστορική του μάχη, τη στιγμή του νικητή της ανθρωπότητας. Μπορεί στις μέρες μας ο ISIS να καταστρέφει τον ανθρώπινο πολιτισμό, μπορεί το αίμα της Ουκρανίας να χύνεται αδελφοκτόνα, στην Ελλάδα όμως θα κριθούν όλα τις επόμενες εβδομάδες για την Ευρώπη και τη Δύση.

Ο χαμογελαστός και λαοφιλής Πρωθυπουργός μας κ.Τσίπρας δίνει την τιτάνια μάχη του για να υπερασπιστεί το χθες της Ελλάδας και να κερδίσει το αύριο της, με πλήθος λαϊκών στρατευμάτων έτοιμα να θυσιαστούν, με ή χωρίς τη θέλησή τους. Με άνεση παρακάθεται στην τράπεζα της παγκόσμιας εξουσίας, απέναντι σε ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο ευρωπαϊκός πολιτισμός και μοναχικά αποπνέει σεβασμό και υποταγή στους άλλους. Γεγονός πρωτόγνωρο για Έλληνα Κυβερνήτη που δεν έχει συμβεί ξανά.  Ούτε έναν αιώνα πριν, με τον Ελευθέριο Βενιζέλο που απομακρύνθηκε από το λαό δημοκρατικά για να ακολουθήσει η Μικρασιατική Καταστροφή.

Ο ελληνικός λαός, ο καθ' ημάς και το Άγιο Όρος περιούσιος όλων, δοκιμάζεται μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο και σε όλη την επικράτεια. Αγόγγυστα όμως χορεύει το ταγκό της καταστροφής νιώθοντας περιέργως εθνικά υπερήφανος που πεθαίνει σε έναν άγνωστο πόλεμο.

Ο Αρχιεπίσκοπος πάσης Ελλάδας, η ανώτατη κοσμική πνευματική μας αρχή, επικαλείται στους δανειστές μας το πνεύμα μας ως αντάλλαγμα από αυτούς των σεβαστών μισθών του κλήρου και του δημόσιου ποιμνίου του.

Η Ακρόπολη, η Πνύκα βεβηλώνονται, η Ρόδος και το Αιγαίο φλέγονται, ως επινίκια της καταστροφής της Ελλάδας που φτάνει στις πύλες μας και αναμένεται να μας χτυπήσει την πόρτα, μετά την αυριανή τυπική συνάντηση του κ.Τσίπρα με τους  ανίσχυρους πια, να αντιδράσουν στην ελληνική συστράτευση, κ.κ.Μέρκελ και Ολάντ. Η δε κ.Μέρκελ γοητευμένη θανάσιμα δείχνει να φοβάται περισσότερο πια τον κ.Τσίπρα από τον κ.Ομπάμα, ο οποίος στο περιθώριο των G7 στάθηκε διακριτικά στο πλάι αυτής της διελκυστίνδας, αναμένοντας την αυγή της επόμενης ημέρας για την τελική μάχη.

Ο κ.Τσίπρας κυνικά και ορθώς προειδοποίησε την Ευρώπη και τη Δύση για την απειλή της Ελλάδας, επαναλαμβάνοντας ανιαρά πια ότι δεν έχει ενδοιασμούς να θυσιάσει την Ελλάδα και τον λαό της για ένα ανώτερο σκοπό, τον δικό του σκοπό. Μαζί και ο εξ' αριστερών "Άγγελος" του, κ.Βαρουφάκης, που πρόσφατα χρησιμοποίησε την Ακρόπολη ως παλαιό ντεκόρ σε μία ρετρό φωτογραφία της εποχής που η Ελλάδα διέθετε βιομηχανία, προκοπή και μεράκι. Το αθάνατο ελληνικό πνεύμα.

Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν και ανεξάρτητα ποιος ιερέας ψέλνει σε κάθε στρατόπεδο η Ελλάδα θα ζήσει ιστορικές στιγμές πόνου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Είτε πόνος γέννας είτε πόνος καταστροφής ο ελληνικός αετός θα απελευθερωθεί και θα ανέβει στο βουνό του Ολύμπου, εκεί που τίποτα δεν μπορεί να είναι μαύρο παρά μόνο φωτεινό.

Αυτό θα κρίνει και αυτή την αιώνια μάχη, το φως της Σαλαμίνας που έστειλε το ISIS της τότε εποχής πίσω, ηττημένο και ντροπιασμένο, για να επιστρέψει ξανά στις μέρες μας με τον Αρχηγό του και τον πνευματικό του "Άγγελο" εκ δεξιών, για εκδίκηση...