ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

O ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

Δημοσιεύτηκε 15 Ιουν 15

Ο Τσίπρας παρέλαβε τη σκυτάλη ως συνεχιστής των πολιτικών Παπανδρέου και Σαμαρά και ήρθε για να καταδυναστεύει το λαό μέχρι το θάνατό του. Εκπροσωπώντας ό,τι πιο ανώμαλο πολιτικά κρυβόταν μέσα στις παράγκες του ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου, Σημίτη και ΓΑΠ και της Νέας Δημοκρατίας των Καραμανλή και Σαμαρά ετοιμάζεται για να μαστιγώσει αδίστακτα το λαό. Ένα λαό που ανήμπορος υπομένει και περιμένει την ηδονή του μαστιγώματος.

Σε περίπτωση ρήξης ο κ.Τσίπρας και οι "λαμογιστές" ή κατά άλλους "δραχμιστές" και "κρυφοδραχμιστές" θα εξαγοράσουν ό,τι κινείται και επιπλέει με τις καταθέσεις των δις ευρώ στο εξωτερικό, διατηρώντας τη δικτατορία της μίζας που έχτιζαν επί μία γενιά. Έξω από την Ευρωζώνη και ίσως και την Ευρωπαϊκή Ένωση θα εμπορεύονται κάθε πλούτο της χώρας με την αιώνια γνωστή μέθοδο, το αλισβερίσι. Με κάποια κοκαλάκια θα μπορούν να συντηρούν τους δήμιους του λαού και να απολαμβάνουν το lifestyle που τόσο έλλειψε και ξενέρωσε τα τελευταία χρόνια.

Σε περίπτωση συμφωνίας ο κ.Τσίπρας έχει ήδη γράψει ανελέητους φόρους και χαράτσια για το λαό, αμέτρητων δισεκατομμυρίων ευρώ ώστε να μην πειράξει το στρατό του. Τα καρτέλ που λυμαίνονται επί δεκαετίες την Ελλάδα και έχουν ήδη προσκυνήσει το νικητή Τσίπρα με ρητή διαταγή τη σιωπή τους. Ελάχιστοι πολιτικοί, επιχειρηματίες, πνευματικοί ταγοί και καλλιτέχνες μιλάνε για την εθνική εξαπάτηση του κ.Τσίπρα, που υποσχόμενος την ελπίδα εξασφάλισε τη διαδοχή των κ.κ. Σαμαρά και Παπανδρέου και την επανάληψη των πολιτικών τους με άλλο πρόσωπο. Ακόμα και μετά το νέο Μνημόνιο κανείς δεν θα μιλάει από αυτούς, παρά μόνο για μία αναγκαία συμφωνία για το καλό της Πατρίδας.

Ο κ.Τσίπρας αρνείται να παραδώσει το Παρακράτος που κληρονόμησε. Ξέχασε το λαό γρήγορα και σχεδιάζει τη λεηλασία της χώρας. Ξέχασε τους ολιγάρχες, ξέχασε τις τιμές λεηλασίας των αγαθών στην Ελλάδα της ανθρωπιστικής κρίσης, ξέχασε τους θαλάσσιους αγωγούς Κύπρου - Ελλάδας, ξέχασε τη ληστεία στους εθνικούς δρόμους, ξέχασε τα πανάκριβα εισιτήρια λόγω καρτέλ στις συγκοινωνίες, ξέχασε τα ληστρικά επιτόκια των τραπεζών. Ξέχασε το λαθρεμπόριο τσιγάρων και καυσίμων. Ξέχασε τη μαύρη εργασία των λαθρομεταναστών. Ξέχασε να θέσει τα πάντα στις διαπραγματεύσεις που δεν έγιναν ποτέ. 

Θυμάται τώρα, την ύστατη στιγμή που συνειδητοποιεί ότι δεν καταφέρνει να πείσει τον ελληνικό λαό να αυτοκτονήσει, μόνο φόρους και χαράτσια, για να τον τιμωρήσει. Κάνει ό,τι ακριβώς έκαναν και οι Σαμαράς και Παπανδρέου μέχρι να τους καταλάβει ο λαός και να τους διώξει είτε ως πολιτικούς απατεώνες είτε ως αναγκαστικές αλλαγές.

Πάνω από όλα ο κ.Τσίπρας ξεχνάει εσκεμμένα να διαπραγματευτεί τα δισεκατομμύρια ευρώ στις ελβετικές τράπεζες που ο κ.Βαρουφάκης αποπειράθηκε πρόσφατα να ξεπλύνει με ένα νομοσχέδιο ντροπή, για να επισημοποιήσει το στρατό του κ.Τσίπρα στη νέα κατοχή της Ελλάδας.

Γιατί, κ.Τσίπρα, αντί για φόρους δεν απαιτείται τη δέσμευση των παράνομων χρημάτων στις ευρωπαϊκές τράπεζες για να ανακουφιστεί ο λαός που τόσο νοιάζεστε και κυρίως να απομακρυνθούν όλα τα καρκινογόνα κύτταρα της κοινωνίας μας που δεν αφήνουν να αναπτυχτεί η νεολαία μας σε σώμα και πνεύμα.

Χαρείτε τη Βασιλεία σας, κ.Τσίπρα, γιατί σύντομα θα τελειώσει. 

Ο Έλληνας είναι πολύ έξυπνος για να τον κοιμίζετε ακόμα όταν θα έχετε επιφέρει την ανέχειά του. Πολύ έξυπνος για να ζητάει ακόμα και τώρα κατά 80% το ευρώ και την Ευρώπη. Πολύ έξυπνος για να δεχτεί παρά την προπαγάνδα των οκτώ ότι φταίνε όλοι οι άλλοι, οι δανειστές, για αυτά που θα του επιβάλλετε εσείς με το βλέμμα και το χαμόγελό σας.  Αρχίζοντας αύριο με τη Φώφη και τον Σταύρο, φορώντας το κατάλληλο πρόσωπο της ημέρας...