ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ

Δημοσιεύτηκε 11 Ιουλίου 2015

Δευτέρα και 13 τελειώνει η δικτατορία της μίζας. Η Καταστροφή σφοδρή θα διαλύσει την Ελλάδα που ξέραμε. Ο ανείπωτος πόνος θα χτυπήσει κάθε πόρτα, πλουσίων και φτωχών. 

Ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος της διαφθοράς ενός ολόκληρου λαού θα έχει πετάξει μακριά μαζί με πολλούς από τους συνεργάτες του. Ανώμαλα ανθρωπάρια που ακόμα και τώρα μέσα στο κατακαλόκαιρο υποκρίνονται ότι βρέχει.

Θύματα και θύτες θα βλέπουν τη χώρα τους να ξεψυχά. Τη χώρα που βίαζαν για δεκαετίες. Κανείς αναγνωρίσιμος δεν θα κυκλοφορεί ανάμεσα μας γιατί θα ταυτίζεται με τον παγκόσμιο διασυρμό της Ελλάδας και του λαού της. Τίποτα δεν θα θυμίζει το χθες.

Ο κ.Τσίπρας, ο πρωταγωνιστής της τελευταίας πράξης μάταια ψάχνει απεγνωσμένα για πολιτικούς συνενόχους. Αυτός έδωσε τη χαριστική βολή στην Ελλάδα. Αυτός μαζί με όλους τους προκατόχους του που υποκλίνονταν στον άρχοντα του σκότους και πουλούσαν την ψυχή ενός λαού.

Η Ελλάδα είναι πια ένα Κράτος παρία, η Σομαλία του '91 και η Ζιμπάμπουε του '01. Λίγες μέρες αρκούν για να ταυτιστεί και στο έδαφος η οικονομική πραγματικότητα. Χιλιάδες λαού θα περιφέρονται σαν ζόμπι πουλώντας τα παράσημα του παρελθόντος, της εποχής της μίζας, σαν κάτι παλιούς κομμουνιστές στρατηγούς στους δρόμους της Μόσχας το '90.

Μία δημοκρατική Μακρόνησος για τα σοσιαλιστικά, φιλελεύθερα και ριζοσπαστικά αριστερά λαμόγια της Μεταπολίτευσης χρειάζεται και μόνο. Να συμβολίζει το μίασμα της χώρας που τη δηλητηρίασε ολοσχερώς και την παρέδωσε στον ύπουλο σφαγέα της.

Η Ελλάδα έγινε το υποχθόνιο όργανο για να διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, για να λυθούν οι διαφορές Γαλλίας-Γερμανίας, για να συγκρουστεί ο νεοταξισμός με τις τεκτονικές πλάκες του διαφωτισμού. Στρατολογήθηκε όμως στην πλευρά του σκοταδιού, στην πλευρά του ηττημένου και τώρα θα πληρώσει την προδοσία στην ιστορία της ακριβά.

Ποιος Τσακαλώτος και ποιος Τσίπρας μπορεί να υπογράψει την εκποίηση των περιουσιών των Ελλήνων για έναν αιώνα. Της γης που μας ανήκει. Ποιο πολιτικό σύστημα μπορεί να υπογράψει τη θανατική του καταδίκη.

Ο χρόνος θα κυλήσει μέχρι τη Δευτέρα και 13 όταν το ωστικό κύμα της οικονομικής πυρηνικής βόμβας θα σαρώσει τα πάντα ως άλλη Χιροσίμα. Θα εξαφανίσει όλους αυτούς που αντιστέκονται πέντε χρόνια διά των εκλεγμένων πρωθυπουργών στην ενσωμάτωση της Ελλάδας στην Ευρώπη και τώρα την παραδίδουν στην πυρά μαζί με το λαό της. 

Μέχρι και η Βουλγαρία των 180 ευρώ μηνιαίως σχεδιάζει ανθρωπιστική βοήθεια. Σε ένα λαό που αρνιέται ακόμα και τώρα να χάσει μία επίπλαστη ζωή που δεν του ανήκει.

Άδικες και άνευ ουσίας οι κατάρες στους ξένους δανειστές. Άδικα και τα κροκοδείλια δάκρυα.

Δεν θα λάβουμε τίποτα παραπάνω από την Δευτέρα και 13 από αυτό που αξίζουμε. Από αυτό που ζητήσαμε και λατρέψαμε. 

Ένα αιώνιο σκότος.

Μέχρι κάποιος νέος και φέρελπις να  ανάψει το αιώνιο ελληνικό φως.