ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσιεύτηκε 8 Ιουλ 2015

30 χρόνια πέρασαν από την 18 Οκτωβρίου 1981 όταν κανείς δεν κατάλαβε πραγματικά την αλλαγή της χώρας. Το τι σημαίνει να ζεις τσάμπα εις βάρος της πατρίδας και των αγέννητων Ελλήνων. Με δανεικά και αγύριστα. Κανείς πλην ενός. Του ηθικού αυτουργού  της διάλυσης της Ελλάδας.

Σήμερα 7 Ιουλίου 2015 η ταφόπλακα θα πέσει πάνω στη ψυχορραγούσα Ελλάς, για να συντελεστεί το εθνικό έγκλημα από τον κ.Τσίπρα με τη βούληση του λαού. Με μία κίνησή του και μόνο εχθές κατάφερε να βάλει να φωτογραφηθούν στο κάδρο της καταστροφής της Ελλάδας όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, πλην ενός, για να σφραγίσει το πιστοποιητικό θανάτου της "ωραίας Ελλάς" της προκοπής. 

Σήμερα τελειώνει και επίσημα το  όνειρο της Μεγάλης Ελλάδας που ξεκίνησε πριν από αιώνες.

Ο κ.Τσίπρας θα γυρίσει από τις Βρυξέλλες όπως θα πάει, όπως γύρισε όλες τις άλλες φορές και θα διαγγείλει την καταστροφή για την οποία θα ευθύνονται όλοι οι άλλοι φυσικά. Οι ξένοι και ο ελληνικός λαός που τον δοξάζει. Η αντίστροφη μέτρηση για τα Μνημόσυνα της χώρας θα ξεκινήσει. 

Οι 48 ώρες του κ.Τσίπρα με τις οποίες και θα έκλεινε τη συμφωνία με την Ευρώπη θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ψέμα στην πολιτική ιστορία του τόπου και την υπογραφή του διαζυγίου μας με το σύγχρονο πολιτισμό.

30 χρόνια πήρε η διάβρωση και η διάλυση των Ελλήνων. Έλληνες που τώρα στέκονται στις ουρές αγόγγυστα, διαλύονται οι επιχειρήσεις του χωρίς κραυγή και μετακινούνται δωρεάν όπως στα κομμουνιστικά καθεστώτα που αντάλλασσαν την ελευθερία των ανθρώπων με ένα δελτίο τροφίμων, κρατικές διακοπές και αθλητές των ιδεώδων τους.

Κανείς δεν αντιδρά γιατί όλοι είναι δημιουργήματα μίας αφύσικης κοινωνίας που δόξασε την υποταγή στη μαφία του παρακράτους. Που έσκυψε το κεφάλι και όχι μόνο ενίοτε για μία θέση εξουσίας, για μία προμήθεια του Δημοσίου, για μία τιμή ανάξια. Αφελείς που πιστεύουν ότι θα επιζήσουν και στο νέο καθεστώς.

Η καταστροφή που έφερε ως άγγελος του σκότους και θα επιβάλλει από το βράδυ ο κ.Τσίπρας στον πολυπληθή πιστό στρατό του θα είναι βουβή, σκοτεινή και ανατριχιαστική. Ένας ολόκληρος λαός που τον λάτρεψε θα ταπεινώνεται από εδώ και πέρα με τη θέλησή του. Ηρωϊκά. 

Κανείς δεν θα έχει το δικαίωμα να μιλήσει γιατί δεν θα μπορεί, γιατί δεν θα θέλει, γιατί δεν θα πρέπει.

Μόνο όταν ο πόνος ακουστεί στην άκρη της Ευρώπης θα γεννηθεί ξανά η μικρή Ελλάς που θα ανθίσει μετά από χρόνια όμορφη και ευωδιαστή.

Οι ηθικοί αυτουργοί της καταστροφής, εντός και εκτός Ελλάδος, που θα αγαλλιάζουν από σήμερα το βράδυ, ας μην επιχαίρουν. Τους υπέταξαν όλους πλην ενός. 

Καληνύχτα Ελλάς...