ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΤΑΝΓΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις των κατεξοχήν πολιτικών υπευθύνων για την εξάρθρωση των εγκληματικών συμμοριών και της διαφθοράς με τη νομιμοποίηση των «μαύρων» χρημάτων που βρίσκονται στην αλλοδαπή. 

Χρήματα που υπολογίζονται σε εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ και είναι όλα πια χαρτογραφημένα στις τράπεζες του εξωτερικού. Χρήματα που αντιπροσωπεύουν όλο εκείνο το κυρίαρχο τμήμα του λαού που εξουσιάζει την κοινωνία μας ανώμαλα και εμποδίζει κάθε έννοια υγιούς λειτουργίας μίας οικονομίας και κοινωνίας.

Ο κ.Κουίκ που εντόνως το τελευταίο διάστημα επικαλείται  και το ρόλο του ως συντονιστή υπεράνω όλων του αγώνα κατά της διαφθοράς, μάς πληροφορεί λοιπόν σήμερα δημοσίως ότι επιθυμεί απλά να εντοπίσει τα χρήματα και με ένα 21% να πάρει ο καθένας την απαλλαγή του. Μάλιστα αν επιμένει να κρύβεται, θα τιμωρηθεί και με μία παρακράτηση του 40%. Το ποσοστό που νομίμως θα είχε εισπραχθεί με τη φορολόγησή του για την όποια λειτουργία του Κράτους της Ελλάδας.

Γιατί κ.Κουίκ διακαώς προσπαθείτε να νομιμοποιήσετε στην κοινωνία όλους αυτούς που λεηλάτησαν τη χώρα. Γιατί διακαώς προσπαθείτε να τους δώσετε ρόλο και στην επόμενη ημέρα. Γιατί πιστεύετε ότι έχει ανάγκη η Ελλάδα τόσο βρώμικα λεφτά. Γιατί να αργήσει να ξημερώσει;

Γιατί δεν παραχωρείτε σε όλους αυτούς τους μάγκες Έλληνες το 21% και κρατείστε για εμάς τους ηλίθιους που τόσα χρόνια φορολογούμαστε, που δεν έχουμε «μαύρες» καταθέσεις στο εξωτερικό το 79%, υπέρ του Κράτους. Γιατί καλύτερα δεν κατάσχετε όλα τα χρήματα ως ενδεχόμενα προϊόντα εγκληματικών ενεργειών μέχρι αποδείξεως του εναντίον. 

Γιατί χορεύεται τανγκό με ό,τι κατέστρεψε τη χώρα, κ.Κουίκ;

Εσείς βέβαια ως συντονιστής της καταπολέμησης της διαφθοράς θα ξέρετε καλύτερα…