ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΔΑΣ

Δημοσιεύτηκε 13 Αυγ 2015

Με μία μόνο τροπολογία ανάλογη του κεραυνοβόλου πολέμου των Γερμανών ο μη δημοκρατικά εκλεγμένος υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  κ.Μάρδας διαρρηγνύει την άμυνα της χώρας.

Μία τροπολογία εμφανώς γραμμένη κατ’ εντολή των μνημονιακών αναγκών σε γραφείο με air condition και εν αγνοία των επιχειρησιακών αναγκών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που δηλώνουν μη γνώση επισήμως διά του αρμόδιου και προφανώς διακοσμητικού Υπουργού Άμυνας κ.Καμμένου.

Μετά τα 40 χρόνια φούρναρης έρχονται και τα 40 χρόνια αξιωματικός που μετατρέπουν τον Ελληνικό Στρατό σε μία Λεγεώνα γερόντων ηγητόρων και ηγουμένων ανεξάρτητα των πραγματικών αναγκών και των διεθνών συνθηκών. Με δεδομένο ότι μετά τα 35 δεν μπορεί να λογίζεται κάποιος ως μαχητής οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με την έμπνευση του καθηγητή Μάρδα κινδυνεύουν να μετατραπούν σε λίγα χρόνια σε ένα Στρατό χωρίς μαχητές αλλά με πλήθος υπερήλικων θεωρητικών γραφείων.

Είναι πασιφανές ότι δεν έχει γίνει καμία προετοιμασία για μία τέτοια τεράστια αλλαγή και δεν έχει ληφθεί καμία άποψη για τις επιπτώσεις από τους αρμοδίους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην προάσπιση της Ελλάδας.

Η αντιμετώπιση των Ενόπλων Δυνάμεων με αυστηρά δημοσιονομικά και κυρίως δημοσιοϋπαλληλικά κριτήρια μεταλλάσει τις Ένοπλες Δυνάμεις κάθε χώρας σε ένα βαρύ και αργό δημόσιο οργανισμό με ανυπολόγιστες συνέπειες στο ηθικό του που αποτελεί και το κρισιμότερο μη μετρήσιμο κριτήριο αξιολόγησης.

Ο καθηγητής Μάρδας...
και προσωρινός Υπουργός της οικουμενικής Κυβέρνησης Τσίπρα που θα ψηφίσει σήμερα αυτή την τροπολογία προσβάλλει τις Ένοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό τους, που όλα αυτά τα χρόνια των επαίσχυντων λεηλασιών του δημοσίου χρήματος και των αντιλαϊκών Μνημονίων συνέχισαν στην πλειονότητα τους να μετακινούνται και να υπερασπίζονται την άμυνα αυτής της χώρας, χωρίς να βάζουν το χέρι στο μέλι, εν αντιθέσει ασφαλώς με την κυρίαρχη ιδέα του δημοσίου λειτουργήματος και του κάθε είδους κατεστημένου, όπως είναι και το ακαδημαϊκό.

Συνέχισαν επίσης να υπηρετούν πιστά και να αγωνίζονται σε αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες που οι πολιτικοί ταγοί της χώρας, κατά βάση διωκόμενοι και εξαφανισμένοι από την πολιτική, εσκεμμένα και χωρίς μελέτη επέβαλαν, μετατρέποντας ακόμη και Μονάδες της παραμεθορίου, όπως κατήγγειλε ο Υπουργός Άμυνας, σε σκιάχτρα προς τέρψη των ψηφοφόρων τους.

Αν η κοινωνία επιθυμεί δια μέσου των δημοκρατικών της αντιπροσώπων την αντικατάσταση της ιδεολογίας των Ενόπλων Δυνάμεων με συνδικαλιστικά αιτήματα της ΑΔΕΔΥ ας ψηφίσει την ξαφνική ιδέα Μάρδα, που όπως και οι περισσότεροι σαν τον κ. υπουργό απόλαυσαν τα φοιτητικά τους χρόνια με την ασφάλεια κάποιων νεαρών ιδεολόγων και ας λάβει και αυτός στο εγγύς μέλλον αυτό που αξίζουμε τελικά όλοι μας. 

Για να τελειώνει επιτέλους το παραμύθι.