ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Εκτός τόπου και χρόνου η Κυβερνητική εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ.Γεροβασίλη, στη περιεκτική και διαφωτιστική  συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική», καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες δημόσια να βαφτίσει το κρέας ψάρι. 

Μετά από 7 μήνες ολοκληρωτικής καταστροφής σε οικονομία, κοινωνία και διπλωματία επιμένει η κα Γεροβασίλη να αναφέρεται σε ηθικό πλεονέκτημα της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ. Αγνοεί πως κατέστησε και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ μία κοινωνία ελλειματική και υφεσιακή με τους ερασιτεχνισμούς της. Αγνοεί εσκεμμένα τα 500 εκατομμύρια σε αμφιλεγόμενους εξοπλισμούς μετά της προκαταβολής τους. Αγνοεί την απελευθέρωση των αναπήρων φτερωτών «λαμογιών» και την αθώωση αρχηγών εγκληματικών συμμοριών, προκαλώντας το μέσο νου με τα γραφόμενα της. Αγνοεί το νέο αλισβερίσι που γίνεται εις το όνομα των capital controls.

Επιμένει στο κομμουνιστικό ιδεώδες του Κράτους επιχειρηματία ως παράγοντα ανάπτυξης και αποφεύγει να αναφερθεί στα ανύπαρκτα μέτρα μείωσής του στους 7 μήνες διακυβέρνησης του κ.Τσίπρα. Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επίτευξης συμφωνίας μέχρι τις 18 Αυγούστου επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική ΣΥΡΙΖΑ περί δημιουργικής ασάφειας και ολιγωρίας υπέρ της ολιγαρχίας του τόπου. 

Φυσικά για άλλη μία φορά οι ευθύνες της ζωής μας αποδίδονται στους άφρονες ξένους δανειστές που λειτουργούν ανώμαλα, χωρίς να υλοποιούν τον πακόσμιο εκβιασμό ΣΥΡΙΖΑ με Grexit έναντι κατάρρευσης των διεθνών χρηματαγορών και το σχέδιο σκοτεινών κύκλών εντός και εκτός της χώρας.

Οι ανεδαφικές και παραπλανητικές προεκλογικές μπαρούφες του ΣΥΡΙΖΑ που ηδόνισαν έναν λαό στο είμαι μάγκας και δεν «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και η εσκεμμένη διάλυση της χώρας που συμβαίνει αυτές τις ώρες και με τη διάλυση των ελληνικών τραπεζών δεν μπορούν να αποκρυφτούν με ρητορείες περί ανέμων και υδάτων. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να επιστρέψει άμεσα τη λαϊκή εντολή καθώς την καταχράται χωρίς σχέδιο και χωρίς ηθική. 

Σύντομα οι συνέπειες της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ και των πιστών οπαδών του θα αγγίξουν ακόμα περισσότερο το πορτοφόλι του λαού με την καταιγίδα φόρων και εισπράξεων που θα έχει το ονοματεπώνυμο Τσίπρα, του πιο ελιποβαρούς πολιτικά ανθρώπου της ιστορίας μας, ανάλογο μόνο με τον Γούναρη της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Η διεθνής ήττα Τσίπρα που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ήττα της Ελλάδας αξίζει σιωπή και περισυλλογή. 

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός αυτός της αρετής και τόλμης και ο κ.Τσίπρας, ένας καταληψίας της εξουσίας που αποποιείται τις ευθύνες συνεχώς, δεν διαθέτει τίποτα από τα δύο.

Καλή συνέχεια στη Μνημονιακή εξ ανάγκης και συμπαθή πλην αδαή της λογικής και της πραγματικότητας κ.Γεροβασίλη…