ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η «ΨΥΧΗ» ΤΩΝ ΟΥΚΑΔΩΝ

Δημοσιεύτηκε 7 Αυγ 2015

Στη λίστα της γερμανικής Bild και η νήσος Φλέβες, πεδίο ασκήσεων και αίματος επί γενεές, των ΟΥΚ των Ενόπλων Δυνάμεών μας. 

Σημείο αφοσίωσης προς την πατρίδα από τους επίλεκτους των επίλεκτων που διάλεξαν από νέοι τον επίπονο δρόμο της αρετής και της προάσπισης των ιερών και οσίων της Πατρίδας.  Εκείνων των λίγων που πάντα θα υπάρχουν για να θυμίζουν στους πολλούς πώς χτίζονται οι κοινωνίες. Εκείνων των γραφικών που επέλεξαν να βρίσκονται πάνω στα Ίμια την παγερή νύχτα της 30ης Ιανουαρίου 1996 όταν ο δυνατός άνεμος των πολιτικών έπαιρνε τη σημαία μας. Εκείνων των αντικοινωνικών που είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για την πατρίδα με ή χωρίς διαταγή. Για αυτή την ελλειματική, υφεσιακή και ενίοτε παρακμιακή πατρίδα.

Η ακατοίκητος νήσος Φλέβες στα βόρεια του Σαρωνικού κόλπου, ανατολικά της Αίγινας και νότια της Βουλιαγμένης, ιδιοκτησίας του Πολεμικού Ναυτικού, γίνεται  φιλέτο σύμφωνα με τους Γερμανούς στις ορέξεις εύπορων επίδοξων ιδιοκτητών με τιμή πώλησης τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Ψίχουλα.

Ψίχουλα που προκαλούν προφανώς αμνησία και στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας που ξεπουλάει και αυτήν ακόμη την περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων για το καλό της Πατρίδας. Μία ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού που περιέργως προέρχεται από την τάξη των ΟΥΚ και θήτευσε ως Υπασπιστής του φιλόπατρι Υπουργού Άμυνας κ.Τζοχατζόπουλου, προασπίζοντας τη ζωή του και γνωρίζοντας προφανώς τη ροπή ενίοτε υπευθύνων προσώπων προς πολιτικές παραλείψεις και αβλεψίες. Ηγεσία που φιλοδοξεί επάξια να αντικαταστήσει και τον απερχόμενο στις Βρυξέλλες για την ηγεσία του ευρωπαϊκού στρατού κ.Κωσταράκου στο θώκο του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων μας.

Για λίγα ψίχουλα βεβαίως έχουν γραφτεί οι πιο ένδοξες ιστορίες της πατρίδας μας και για λίγα ψίχουλα ομοίως έχουν γίνει και οι μεγαλύτερες προδοσίες της ανθρωπότητας. 

Ας ελπίσουμε η σημερινή ηγεσία του τόπου να παρέμβει έστω και την ύστατη στιγμή σε αυτό το ιστορικό ξεπούλημα των τόπων θυσίας και ιδρώτα, προς διαφύλαξη αυτών που σε εκείνους δεν λένε τίποτα αλλά σε κάποιους άλλους αποτελούν το νόημα ολόκληρης της ζωής τους.

Εκτός και αν σε αυτή την περίπτωση το ξεπούλημα των εκτάσεων του Δημοσίου, εις αναπλήρωση των λεηλατημένων πόρων του από τα προστατευόμενα διαχρονικά και διακομματικά «λαμόγια» της Μεταπολίτευσης, αποσκοπεί και σε κάτι παραπάνω από μία απλή χρηματική αποζημίωση. 

Μία διαγραφή της ιστορίας και το χειρότερο της στρατιωτικής ιστορίας μας. 

Με την υπογραφή φυσικά Ελλήνων πολιτικών…