ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

Στον τόπο του εγκλήματος επέστρεψε ο κ.Τσίπρας, στην όμορφη Θεσσαλονίκη, και θέλει και άλλη νίκη και αυτός.

Εκεί που μόλις ένα χρόνο πριν ξεκίνησε την εκτροπή του πολιτεύματος αποπλανώντας ένα λαό με ένα ανύπαρκτο πρόγραμμα. Ανέτρεψε την τότε ελλειμματική Κυβέρνηση για έναν Πρόεδρο, εκβίασε την οικουμένη με όμηρο τον ελληνικό λαό, τον αγνόησε στο δημοψήφισμα του για να καταλήξει σήμερα παραιτημένος να ζητά άλλα οκτώ χρόνια διακυβέρνησης της Ελλάδας.

Μία Ελλάδα που ψυχορραγεί από τα εσκεμμένα λάθη του και απορεί γιατί πεθαίνει.

Πάει ο μέγας Αντιμνημονιακός αγώνας, πάει το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ των δοσίλογων της χώρας πάει και η χαμένη αξιοπρέπεια των πολιτικών και πολιτών μας.

Τώρα οι υποχρεώσεις που εξαναγκάστηκε ο κ.Τσίπρας να υπογράψει την 12η Ιουλίου μετά την παγκόσμια ήττα του γίνονται αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και τα συσσίτια των ανέργων ο ευαγγελισμός του νέου ΣΥΡΙΖΑ.

Έλεος κ.Τσίπρα, σε εσάς και τους οπαδούς σας που στρογγυλοκάθονταν στις καρέκλες και σας χειροκρότησαν. Για το Μνημόνιο 3, για τα αβάσταχτα μέτρα που φέρατε και φύγατε, για να πληρώσουμε όλοι εμείς που δεν σας πιστέψαμε.

Για έναν αγώνα που δεν δώσατε ποτέ. Δεν ακουμπήσατε λαθρέμπορους, δεν αποκαλύψατε καμία εγκληματική οργάνωση. Γίνατε και εσείς ένας Πρωθυπουργός με κότερο επιχειρηματία, δανεικό. Ανεπάγγελτος και άθεος αμετανόητα.

Την ήττα σας στον ανόητο εκβιασμό των ξένων βαφτίσατε έντιμο συμβιβασμό και το κρέας ψάρι, ένα Ιησούς της απάτης, ενός εθισμένου λαού στην απάτη.

25% οπαδοί μίας κρατικοδίαιτης κοινωνίας. Οι μισθωτοί και συνταξιούχοι ο μηχανισμός ανάπτυξης σας και πάλι. Η Κούβα του Κάστρο το όνειρό σας. Με τα λεφτά των άλλων, των ξένων δανειστών, το όραμά σας. 

Εσείς απελευθερώσατε τον οικονομικό εγκληματία της πόλης, εσείς προστατεύσατε τον οικονομικό φοροφυγά της Βουλής, εσείς υπουργοποιήσατε τον offshorάκια της ανεξάρτητης Ελλάδας που προσκυνάει και πιστεύει το ανώμαλο ακόμα.

Τα δώσατε όλα την 13η Ιουλίου και πανηγυρίζετε για να κρύψετε την αποτυχία σας. Το ξεπούλημα της χώρας. Σώσατε τον εαυτό σας και ανταλλάξατε την πολιτική σας επιβίωση με αντάλλαγμα τον τόκο των δανειστών για δεκαετίες.

Όσα ψέματα είπατε πέρυσι άλλα τόσα είπατε και φέτος. Ο κακός ο λύκος δεν πουλάει πια και το χωριό δεν ξεσηκώνεται στο παραμύθι σας. 

Ας ανεβείτε και πάλι στην εξουσία λοιπόν μαζί με τους συνεργάτες του χθες που ανήκετε και μαστιγώσετε ξανά τον ελληνικό λαό όλοι μαζί. Το 25% που αρνείται να πιστέψει πως πιάστηκε κορόιδο, που ζητάει να χτυπάει το ντέφι ακόμα ας σύρει το χορό του θανάτου μας.

Του χρόνου όμως το 40% του εγκλήματος της Θεσσαλονίκης θα γίνει πάλι 4% για να θυμίζει ότι τα όμορφα ψέματα όμορφα καίγονται. Μαζί με τα όνειρα για μία παρασιτική κοινωνία.

Κανείς δεν διερωτάται σε αυτή τη χώρα γιατί όλοι οι δύσμοιροι τραβούνε για Γερμανία και αγνοούν την πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Τη χώρα που εσείς κ.Τσίπρα κρατάτε όπως και οι προκάτοχοί σας πιο φτωχή

Τη Θεσαλλονίκη του χρυσού μας...

Πάει καιρός που σβήνω το φως,  μα δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί φοβάμαι μην τύχει εσένα να ονειρευτώ...