ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Εγκλωβισμένη στην ολιγαρχία της, στα καρτέλ των λαθρεμπόρων και όσων  αισχροκερδούν, η Ελλάδα εκπροσωπείται κατά 50% πλέον από τη διαπλοκή και την καταστροφή των Μνημονίων.

Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα των δομημένων ομολόγων, των οικονομικών σκανδάλων και της απόκρυψης της χρεοκοπίας της Ελλάδας το 2009, επανέρχεται με τον πρώην υπουργό Άμυνας κ.Μεϊμαράκη να διατυμπανίζει την ηθική του και να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για τον αγαθό σκοπό του, όπως τότε με την επανίδρυση του 2004. Σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα του αποτυχημένου εκβιασμού και της ιστορικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού, διεκδικεί και αυτό την επανεκλογή του για να υλοποιήσει το Μνημόνιο 3, την καταστροφή που έφερε μετά από 7 μήνες δημιουργικής ασάφειας, διεθνούς διασυρμού και ολοκληρωτικής ήττας. Σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Το λυπηρό δεν είναι τα δύο κόμματα εξουσίας με τους πιστούς κομματικούς μηχανισμούς τους, που θα συγκυβερνήσουν για να εξασφαλίσουν τη συγκάλυψη των εγκλημάτων τους εις βάρος του λαού και την προάσπιση των ολιγαρχικών τους προνομίων. 

Το τρομακτικό είναι το μέγεθος των οπαδών τους. Το μισό των ψηφοφόρων της χώρας που επιμένει να επιλέγει τον τρόπο ζωής του χθες σε έναν κόσμο του αύριο. Μαζί τα δύο κόμματα τον επόμενο εγκάθετο Πρωθυπουργό και με τους οπαδούς τους, την πλειοψηφία ίσως της κοινωνίας θα συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι ως πιστοί εκτελεστές του Μνημονίου 3 θα δεχθούν σύντομα τη μήνη του λαού, ακόμα και των ιδίων ψηφοφόρων τους την 20ή Σεπτεμβρίου. 

Δεν υπάρχει περίπτωση να υλοποιήσουν τα κρυφά σχέδιά τους, με την ανοχή ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας που ταυτόχρονα θα οδεύει καθημερινά στην ανέχεια εξαιτίας των πολιτικών συγκάλυψης της επόμενης συγκυβέρνησης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός θα οργιστεί σύντομα και θα τους τιμωρήσει με όποιο τρόπο.

Σε μία χώρα που θα κατακλύζεται από παράνομες εισροές αλλόθρησκων και απελπισμένων ανθρώπων, θα μεταλλάσσεται και θα επαναπροσδιορίζεται, η διατήρηση των παλαιολιθικών κομμάτων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρόσκαιρη μέχρι να αντικατασταθεί από το νέο. Το νέο που αποκλείστηκε με την πονηρή μεταστροφή του κ.Τσίπρα και τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ  με αντάλλαγμα την προσωπική του πολιτική επιβίωση. 

Φυσικά το κόστος της νέας εξαπάτησης της Ελλάδας από τους πολιτικούς ηγέτες της θα είναι η τελεσίδικη πολιτική τους καταδίκη, ίσως και με μία πρωτόγνωρη μορφή ανάλογη των εγκλημάτων της Μεταπολίτευσης.

Ας απολαύσουμε μέχρι τότε το debate τόσων πολλών πατριωτών που εργάζονται όλοι επίπονα και σταθερά για τη διάλυση της Ελλάδας...