ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟ

Το πάρτι της βρώμικης Μεταπολίτευσης τελείωσε την 12η Ιουλίου και ο λογαριασμός της ανόητης πολιτικής σχοινοβασίας του κ.Τσίπρα πληρώνεται τοις μετρητοίς, με νέους φόρους για το λαό. 

Ο κ.Τσίπρας και οι σύντροφοί του έζησαν το όνειρό τους. Την επαναστατική γυμναστική με τα λεφτά των άλλων. Χωρίς σχέδιο, χωρίς όραμα, απομύζησαν κάθε ίχνος οικονομικής επάρκειας του Κράτους. Εκβίασαν την Ευρώπη, χωρίς να έχουν καμία ισχύ και ηττήθηκαν ολοσχερώς. Ρώσοι, Κινέζοι και Ιρανοί έκαναν σοφά τον Αλέκο. Ικανοποίησαν ο κ.Τσίπρας και οι Υπουργοί του κάθε πολιτική ονείρωξη τους για παγκόσμια ανατροπή μέχρι να καταλήξουν να είναι οι πιο σκληροί Μνημονιακοί. Μαζί με τους ψηφοφόρους τους.

Με το μαστίγιο τώρα οι ΣΑΝΕΛ καλούν όλους αυτούς που δεν τους πίστεψαν, το 45% που αγνόησε τη δημοκρατία καρτέλ και το 61% από τους υπόλοιπους που δεν τους ψήφισαν για να το κάψουν το βράδυ των εκλογών στα νυχτομάγαζα, να πληρώσουν ακριβά και να συνεχίσουν να πληρώνουν για μία ζωή ένδειας επί δεκαετίες.

Αμετανόητος ακόμα ο κ.Τσίπρας ονειρεύεται τους ξανθούς αγγέλους, το σκοτάδι της καταστροφής, τη διάλυση της Ευρώπης για να σκίσει το Μνημόνιο. Με ένα Νόμο, με ένα άρθρο.

Προς το παρόν και μέχρι τη νέα πτώση του κρατάει το μαστίγιο της ολιγαρχικής εξουσίας και σκίζει το λαό με νέους φόρους αλληλεγγύης, σε ένα παρασιτικό Κράτος όπου οι αυτοδημιούργητοι πληρώνουν τη ζωή των μπλε, πράσινων και ροζ συντρόφων, εσαεί.

Ο κ.Τσίπρας, ένας δημόσιος υπάλληλος των δεκάδων χιλιάδων ευρώ, δεν έχει φυσικά έννοιες. Το ίδιο και οι σύντροφοι που θα ξεχυθούν στα κανάλια από αύριο να μας ενημερώνουν για το καλό μας. Όλοι περιχαρακωμένοι στο ναό της δημοκρατίας, που άλλος κραττεί και άλλος πληρώνει συνεχίζουν να λούζονται με ευρώ ειρωνευόμενοι το λαό για την κατανόησή του.

Τι πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ πια, είναι μυστήριο. Γιατί ολιγωρεί την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, σε μία ανύπαρκτη οικονομία και κοινωνία, με κίνδυνο να καταλήξει στην κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του λαού σε δύο μήνες, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Ποιο να είναι άραγε το Plan C, που ακολουθεί το Β και το Α.

Γιατί επιλέγει τους φόρους αντί για νέες δουλειές, για  παραγωγή και ελεύθερη αγορά, για αποκρατικοποιήσεις και ισχυρή παρουσία στην παγκόσμια κοινωνία, κανείς δεν γνωρίζει.

Ίσως γιατί είναι το αφεντικό, ίσως γιατί θα κυβερνήσει για οκτώ χρόνια, ίσως γιατί για αυτό ήρθε. Για να καταστρέψει.

Ίσως πάνω απ'όλα η καταστροφή να είναι ο Άσσος που κρατάει ακόμα στα χέρια του ο κ.Τσίπρας. Ο Άσσος που υπέταξε την επιστήμη των δημοσκοπήσεων και ως άλλος Κύριος ευλόγησε τους ψήφους, με 7 καταμετρημένες μονάδες διαφορά την ημέρα των εκλογών.

Ως άλλος Παπανδρέου, ως άλλος Σαμαράς, ο κ.Τσίπρας συνεχίζει από εκεί που σταμάτησαν οι άλλοι υποβιβάζοντας με φόρους, τέλη και χαράτσια την εθνική μας προσπάθεια. 

Κάπως έτσι και η Εθνική μας κατάντησε τελευταία με την Ισλανδία πρώτη στον όμιλό της, σε μία Ευρώπη που κάποτε η Ελλάδα ενωμένη κατακτούσε.

Χτυπά γερά λοιπόν τα νταούλια Αλέξη, ο λαός εξάλλου πληρώνει. Με τον παρά του, σε στηρίζει και σε δοξάζει. 

Ας αρχίσουν οι χοροί, ας πετάξουμε όσα λουλούδια έμειναν από μία παράνομη και ανώμαλη ζωή όπως κήρυξε ο Άνθιμος, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος.

Οι σάλπιγγες ηχούν και αναμένουν την Κλεοπάτρα που κυβερνάει αυτή την αποικία.

Καλό Ταμείο στους Έλληνες υπηκόους, στους έχοντες και τους μη κατέχοντες.

Στους Έλληνες του εσωτερικού και τους έλληνες του εξωτερικού...