ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δημοσιεύτηκε 26 Νοεμβρίου 2015

Με μία αριστοτεχνική κίνηση ο Έλληνας πρωθυπουργός και πρόεδρος του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέξης Τσίπρας διαβάλλει και διαλύει την ακέφαλη Νέα Δημοκρατία. Με μία πρωτοφανή διπλωματικά κίνηση από το Ισραήλ πετάει ξανά την μπάλα στη κερκίδα για να κερδίσει πολύτιμο χρόνο υλοποιώντας την αποτυχημένη κυβερνητική πολιτική του.

Ποιος να φανταζόταν ότι ο νεαρός πολιτικός αστέρας της νεοελληνικής μας ιστορίας, της οικονομίας της μίζας και της ανωμαλίας, θα κατεύφεγε στο Μέγαρο Ηρώδου του Αττικού, στο κάποτε ανάκτορο του Διαδόχου, για την πολιτική προστασία του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Για να γλιτώσει την καταδίκη και μήνη του λαού από τις πολιτικές μπαρούφες και παλινωδίες του για έναν ολόκληρο χρόνο. Ο ανώριμος πολιτικά άνδρας που αρνήθηκε πεισματικά την συναίνεση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, υπό την ευλογία εκείνου του "σοφού" πολιτικού ανδρός Φ.Κουβέλη, εκλιπαρεί τώρα για τη στήριξη των πολιτικών κομμάτων της Αντιπολίτευσης για να συνεχίσει τις πολιτικές του ανοησίες. Για μία οικουμενική της δικτατορίας.

Για ποια Ελλάδα, κ.Τσίπρα, ζητάτε συναίνεση; Για την Ελλάδα εκείνων για τους οποίους εσείς μαστιγώνεται το λαό, γέρους συνταξιούχους και νέους άνεργους, για να προστατεύεται τη μιζαδόρικη ολιγαρχία μας. Για τη λίστα Lagarde που και εσείς συγκαλύψατε, για το λαθρεμπόριο καυσίμων που και εσείς δεν είδατε ή για τα θαλασσοδάνεια που συντηρούν ανύπαρκτα μέσα ενημέρωσης-ζόμπι και εμπορικές συναλλαγές για να περνούν ανενόχλητα την προπαγάνδα της λαμογιάς και την αποχαύνωση του λαού;

To μόνο που μπορείτε να κάνετε για να προσφέρετε κάτι στο λαό έστω και τώρα είναι να σηκωθείτε και να φύγετε, να εγκαταλείψετε την άδεια καρέκλα σας και να αφήσετε την ελληνική κοινωνία να εκλέξει έναν ηγέτη που να της αρμόζει για να της φέρει κάποτε την ευημερία της.

Πώς θα προσέλθει η Νέα Δημοκρατία στη συνδιαλλαγή της εξουσίας σας. Κατακερματισμένη και χωρίς αρχηγό. Χωρίς φωνή. Ποιος να μην πιστέψει ότι για αυτό δεν έγιναν οι εκλογές την περασμένη Κυριακή. Είναι κανείς που πιστεύει ότι μπορεί η Νέα Δημοκρατία να στηρίξει τον Τσίπρα που την γκρέμισε ένα χρόνο πριν τυπικά, σείροντάς την από τις ευρωεκλογές του 2014. Θα ψηφίσει ο κ.Σαμαράς Αλέξη Τσίπρα για Πρωθυπουργό της Ελλάδας; Ο κ.Τσίπρας χτύπησε από το Ισραήλ στον πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας για να τη διαλύσει και μόνο. Για να μείνει χωρίς αντίπαλο. Για να τρομοκρατήσει πολιτικά. Δεν μένει η Νέα Δημοκρατία να γίνει και πάλι Νέα, με αρχηγό και όραμα.

Ποιος θα στηρίξει Αλέξη Τσίπρα; Το ΠΑΣΟΚ και ο κ.Βενιζέλος προσωπικά, το Ποτάμι του κ.Θεοδωράκη  που θα έφερνε την αξιοκρατία ή ο Βασίλης Λεβέντης που ο κόσμος τον εμπιστεύτηκε για να προσφέρει κάποιος κάτι στον τόπο. Εκτός αν ο Λεβέντης, ο διεκδικητής της ιστορίας του Πλαστήρα και του Γ.Παπανδρέου,  προδώσει τους ψηφοφόρους του και γίνει ένα μικρό παιδί που για λίγα γλειφιτζούρια εξουσίας κάνει και αυτός κωλοτούμπες όπως τόσοι άλλα στο παρελθόν ανθρωπάκια της πολιτικής με off-shore. Ας πάρει ο κ.Τσίπρας τη Χρυσή Αυγή να κυβερνήσει, να μας αποδείξει και τον πραγματικό του εαυτό που κρύβει επιμελώς από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Να τελειώνουμε με το χθες, με τη μίζα της Μεταπολίτευσης, με τα ναρκο-δολάρια των καραβιών του πετρελαίου,  να εισέλθουμε στο Νέο Κόσμο. Την Ελλάδα της έντιμης παραγωγής και της βιομηχανίας. Στην Ελλάδα των αξίων και των αξιών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο ύστατος υπερασπιστής της δημοκρατίας, έχει μεγάλη ευθύνη για την τήρηση του Συντάγματος και τη δημοκρατική μας λειτουργία μέχρι το τέλος. Δεν χρειάζονται συνταγματικά τερτίπια για έναν δόλιο σκοπό.

Δεν θα χαθεί η Ελλάδα αν χαθεί το "πουλέν" της πολιτικής που έφερε Μνημόνια, ουρές στις τράπεζες και ξεπούλημα τραπεζών, υποδομών και σπιτιών.

Υπάρχουν και άλλοι να ηγηθούν, πραγματικοί άνδρες σοφοί. Ηγέτες πραγματικοί που έχουν σκοπό να σώσουν την Ελλάδα.

Δεν θα υπηρετήσουμε όλοι πειθήνια, κ.Τσίπρα, το Σχέδιο Διάλυσης της Ελλάδας, όσο και αν προσπαθείτε μάταια καθημερινά, μαζί με τους πνευματικούς σας ινστρούκτορες...