ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Αμετανόητος ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης κ.Δραγασάκης ομολόγησε το μύχιο πόθο του, τη δημιουργία ενός παράλληλου τραπεζικού συστήμα εκτός Ευρώπης. Μία παράλληλη ζωή, μαύρη και ανεξέλεγκτη προφανώς όπως όλη η Μεταπολίτευση. Χαμένες γενιές και υποθηκευμένες, εις το όνομα μίας σάπιας παράλληλης πραγματικότητας που οφείλει όμως να ξεχρεώσει η νέα γενιά, πληρώνοντας τα πλουσιοπάροχα γλέντια της προηγουμένης.

Πέντε χρόνια χαμένα με όλα τα χρώματα, μπλέ, πράσινα και ροζ. Ένα αποτυχημένο στρατηγικό σχέδιο βασισμένο στον ωμό εκβιασμό και την απειλή της ανωμαλίας. Γεμάτο πατριώτες που σώζουν την Ελλάδα βυθίζοντάς την πιο βαθιά. 

Η Ελλάδα σε αυτό τον πόλεμο δεν ήταν με την πλευρά των νικητών και γι' αυτό έχασε μοιραία. Σε αντίθεση με τους πρώτους δύο Παγκοσμίους Πολέμους η Ελλάδα στον πόλεμο της Lehman Brothers πήγε αφελώς με τους ηττημένους

Απείλησε με την αυτοκτονία της, απείλησε με τη διάλυση της Ευρωζώνης και στο τέλος έχασε ολοκληρωτικά. Υπέγραψε την ήττα της την 13η Ιουλίου και μάταια ψάχνει να δραπετεύσει και πάλι από την πραγματικότητα.

Ο κ.Τσίπρας ο τελευταίος των σωτήρων του έθνους έπαιξε πιο σκληρά από όλους. Πούλησε όσο κανείς άλλος καλύτερα το όνειρο της επανάστασης και τζογάρησε τις περιουσίες των Ελλήνων μέχρι τέλος, χωρίς κανέναν άσσο. Υπέγραψε τη συνθήκη παράδοσης και αμετανόητος επιμένει στο λάθος, στο περιθώριο της ιστορίας. Με ή χωρίς γραβάτα θα είναι ο Πρωθυπουργός της παράδοσης.

Οκτώ χρόνια Πρωθυπουργός ελπίζει να είναι ο Αριστερός Καπιταλιστής. Η Νέα Δημοκρατία εξαϋλώνεται για να τον υπηρετήσει στο σχέδιο του. Η Φώφη γλυκοκοιτάζει και ο Σταύρος πνίγηκε στο ποτάμι. Χειρότερος από όλους εκείνος ο Λεβέντης που τσίμπησε και αυτός το όνειρο της απάτης, τη συνεργασία με το κακό και ήπιε το αμίλητο νερό.

Κανείς δεν σκέφτηκε να αξιοποιήσει τον πλούτο της Ελλάδας, κανείς να τον εμπορευτεί για το λαό. Κανείς να δει τον ήλιο της Ελλάδας. Κανείς να κλείσει τα αεροδρόμια της ξενιτιάς. Όλοι μέτριοι και ανίκανοι επέλεξαν τα δώρα της εξουσίας και της ηδονής, ενίοτε, για να ξεπουλήσουν τη χώρα.

Όλοι θα χάσουν μαζί με την παλιά Ελλάδα. 45% του λαού δεν ψήφισε και δεν τσιμπάει πια. Ζει ως Έλληνας, φτωχά και υπομονετικά. Μέχρι να περάσει το 50% και να γύρει τη ζυγαριά στο μόχθο, προς στις αξίες και τα ιδανικά του έθνους που λυσσαλέα οι εφιάλτες της πατρίδας ποδηγετούν.

Την ιστορία γράφουν οι νικητές και η ελληνική μαφία της μίζας θα ξεθωριάσει σύντομα όσο και αν προσπαθεί να επιβιώσει. Όσο και αν επιμένει να καταστρέψει την Ευρώπη, όσο και αν ελπίζει σε έναν παγκόσμιο πόλεμο, σε μία καταστροφή, σε ένα ανθρώπινο αφανισμό.

Ο Αϊ Βασίλης αυτή τη φορά θα φέρει το φως, τον ήλιο της Δικαιοσύνης…