ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Η ζωή κάνει κύκλους και παραζάλη φέρνει η εναλλαγή προσώπων και ιδεολογιών με μία μόνο σταθερή. 

Την υποταγή των πολιτικών μας στους ξένους με αντάλλαγμα ένα κοκκαλάκι εξουσίας για γλείψιμο.

Αφού πέντε χρόνια στριφογυρίζουμε γύρω από την ουρά μας ο σημερινός Πρωθυπουργός ανακάλυψε με τη σειρά του την Γερμανίδα Καγκελάριο, που εκτός τη λύση του οικονομικού μας προβλήματος με τα Μνημόνιά της θα μας βρει τώρα λύση και στα ελληνοτουρκικά. 

Λύση φυσικά με το δικό της δίκαιο τρόπο που αν κρίνουμε από την VW και τη Siemens της περασμένης δεκαετίας συνάδει απόλυτα με τον "αξιακό "μας κοινωνικό κώδικα.

Όλα τα όρια υποτέλειας έχει εξαντλήσει ο κ.Τσίπρας που με την καταστροφική του στρατηγική οδήγησε την Ελλάδα στο καναβάτσο της ευρωπαϊκής πολιτικής και τώρα μας μοιράζει φόρους και πρόσφυγες ανηλεώς εκλιπαρώντας για ένα δεκανίκι εξουσίας, για έναν Λεβέντη της ντροπής.

Ένας λαός εμποτισμένος μέχρι το μεδούλι του με την αρρώστια του "όσα ζήσουμε και όσα αρπάξουμε" απολαμβάνει τον αργό του θάνατο μας γεμάτοι με το δηλητήριο της αλληλοεξόντωσής μας. 

Τρανό παράδειγμα η Νέα Δημοκρατία που νομοτελειακά οδεύει στη διάλυσή της, ανεξαρτήτως εκλογών, επιμένοντας με τερτίπια να εκπροσωπεί το χθες.  Μία παράταξη που άρχισε την ιδεολογική της αποσύνθεση με την πτώση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη το '93 και την ταύτισή της με το παρασιτικό κίνημα της λαφυραγωγίας για να καταλάβει την εξουσία το 2004. 

Η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή που ανοιγόκλεινε τη Βουλή την περασμένη δεκαετία όπως ακριβώς τώρα περιέργως όπως ο κ.Τσίπρας ανοιγοκλείνει τις κάλπες. Ίδιοι σαν μία στάλλα νερό. Φαντάσματα της πολιτικής όλοι τους.

Μία παράλυτη κοινωνία βορρά στους δανειστές της. Μία σάπια κοινωνία που πίστεψε πως μέσα από μαϊμού αγανακτισμένους και ελληνικές ταινίες κατά του Ναζισμού ότι μπορεί να χαράξει εθνική στρατηγική στον 21ο αιώνα.

Μία παράλυτη κοινωνία που αδυνατεί να αντιδράσει και συνεχίζει να πυροβολεί τον εαυτό της προς όφελος της Τουρκίας και των δανειστών της, που ετοιμάζονται να αρπάξουν τα εξοχικά του ελληνικού λαού κοψοχρονιά.

Μαέστρος της διάλυσης της χώρας που άδειασε τα αποθεματικά της και εξαργύρωσε τα ομόλογά της ο Αλέξης Τσίπρας που φαντάζει ο αθάνατος υπερασπιστής της ντόπιας αντιπροσωπείας τους ξεπουλήματός μας. Το ελληνικό τοτέμ της πολιτικής που όλοι οφείλουν να διαφυλάξουν θυσιάζοντας και την Ελλάδα, αν χρειαστεί.

Στη σειρά όλοι οι υπαλληλίσκοι της ανώμαλης κοινωνίας αναμένουν ένα κοκκαλάκι εξουσίας και αμοιβής για την πειθήνια σιωπή τους στη διάλυση της χώρας. Επίσκοποι και στρατηγοί, ανύπαρκτοι επιχειρηματίες βιομήχανοι και επίορκοι πολιτικοί. Πλυντήρια ενημέρωσης και δικαστές αναβολής.

Ένα σχέδιο διάλυσης επί δεκαετίες πολύ καλά δουλεμένο με τα ναρκοδόλαρα της Ανατολής, για την πολιτιστική και πολιτική υποταγής της Ελλάδας αρχικά και την άρνηση υπεράσπισης όλων αυτών που κάποτε αποτελούσαν τα ιερά και όσια της φυλής μας στη συνέχεια. Τελικά της ιερής γης, θάλασσας και αέρα.

Αέρα αέρα όλοι μέχρι να φύγει η χολέρα των κατακτητών, των ναυλωτών του εμπορίου της ψυχής μας. 

Μόνο και ένας είναι αρκετός για να μας σώσει...