ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Δημοσιεύτηκε 16 Δεκεμβρίου 2015

Τα ελληνικά νησιά και τα νερά του Αιγαίου θα αποτελούν σύντομα ένα παρελθόν της ελληνικής κυριαρχίας. Σύντομα το γερμανικό προσωπικό της ευρωπαϊκής ακτοφυλακής θα τα λυμαίνεται από κοινού με τις τουρκικές ακταιωρούς.

Τσίπρας, Καμένος και Αβραμόπουλος θα μείνουν στην ιστορία για την επαίσχυντη πράξη τους. Μαζί δούλεψαν επί μήνες για να παρουσιάσουν τις ελληνικές δυνάμεις ανίκανες να διαφυλάξουν τα ελληνικά σύνορα και τα ελληνικά νησιά. Δεν έχει η Ελλάδα 1.500 άνδρες να περιφρουρήσουν τα σύνορα μας κ.Τσίπρα, κύριε Έλληνα Πρωθυπουργέ, και έχει ανάγκη τους Ευρωπαίους τοποτηρητές; Πιο διεθνές γραμμάτιο ξεπληρώνετε, κ. Τσίπρα;

Όποιος φυλάει τα έρμα, κατέχει και τα έρμα. Οι Ευρωπαίοι με τη γερμανική ατμομηχανή σύντομα θα ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τα ελληνικά νησιά. Σύντομα θα κατέχουν τα ελληνικά αεροδρόμια, σύντομα τις ελληνικές τράπεζες, σύντομα τα ελληνικά ξενοδοχεία, σύντομα και τα ελληνικά σπίτια των ακριτών μας.

Ένα σατανικό σχέδιο, με 'Ελληνες πολιτικούς συνεργάτες, που πούλησαν ένα ψεύτικο όνειρο απάτης για να κοιμίσουν ένα λαό. Που άφησαν σκοπίμως αφύλακτες Κερκόπορτες. Τι μένει, πια; Mία ακόμη υπογραφή Τσολάκογλου, όπως έλεγαν κάποτε οι ψευτο-Αριστεροί του Σύριζα για τους προηγούμενους.

Γιατί η Ελλάδα δεν φύλαξε τα σύνορά της έναν χρόνο τώρα και επέτρεψε τα όργια της Λέσβου. Γιατί δεν υπήρξε κανένα σχέδιο ροής λαθρομεταναστών; Γιατί σιώπησαν τα ομοφοβικά πατριωτάκια; Γιατί τα κανάλια έκλεισαν τα μάτια; Γιατί ο κ.Τσίπρας έσκισε όλες τις δημοσκοπήσεις; Γιατί αναβλήθηκαν οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας; Γιατί ο κ.Μεϊμαράκης με τη βοήθεια της Vodafone  θα νικήσει στις εκλογές της Κυριακής, θα συμμαχήσει στην επερχόμενη οικουμενική και θα σώσει το πολιτικό γόητρο του πορφυρογέννητου πολιτικά Αλέξη Τσίπρα;

Για μία μικρότερη Ελλάδα, υφεσιακή και παρακμιακή, με λίστα Λαγκάρντ επανιδρυμένη και σύριζα μάτια ερμητικά κλειστά, αποικία με τους ίδιους φεουδάρχες της Μεταπολίτευσης.

Ποιος θα έλεγε στον  Ναύαρχο Παύλο Κουντουριώτη, τον Αρχηγό Στόλου Αιγαίου στο θρυλικό Αβέρωφ,  ότι ο ελληνικός στρατός το 2015 θα φυλάει την Αθήνα και θα πρωταγωνιστεί στα τηλεοπτικά παράθυρα, και στις μπούρδες πρωινές και απογευματινές εκπομπές του παρακμιακού life style,  ενώ οι Τούρκοι θα φυλάνε τα νησιά μας με προξενιό Γάλλων και Γερμανών. Ένα νέο '22. Το 2022. Ένας νέος Γούναρης. Ο Αλέξης Τσίπρας.


Καληνύχτα Αιγαίο, καλημέρα Πατρίδα…