ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ

Σε μία ειλικρινή ομολογία αποτυχίας της μέχρι τώρα κυβερνητικής μεταναστευτικής πολιτικής του κ.Μουζάλα προέβη ο Υπουργός Άμυνας κ.Καμμένος στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA (http://thedayaftergr.blogspot.gr/2016/01/blog-post_519.html). Ο κ.Καμμένος αναφέρθηκε στις εγκληματικές αμέλειες και τις επιπολαιότητες στη μέχρι τώρα αντιμετώπιση αυτού του επικίνδυνου φαινομένου μπροστά στην καταστρεπτική για τα εθνικά συμφέροντα προοπτική του αποκλεισμού στην Ελλάδα εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών, αγνώστου προέλευσης και σκοπού, εντός της επικράτειας μας και τη μετέπειτα επίρρηψη εθνικών πολιτικών ευθυνών.

Ο κ.Μουζάλας Υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής ομολόγησε και αυτός με τη σειρά του και όχι τυχαία την αδυναμία πλέον αντιμετώπισης της πραγματικότητας παρά τις δημόσιες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις επί ένα χρόνο, δυνατότητας χειρισμού της κατάστασης και μη αναγκαιότητας κυρίαρχης εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Η Ολλανδική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης φαίνεται αποφασισμένη να αντιμετωπίσει και να  επιλύσει την απειλή που στοιβάζεται ως δυναμίτης στα θεμέλια των Κρατών της Ε.Ε. και δεν αρκείται πια σε διαβεβαιώσεις, ανακοινώσεις, αναθεματισμούς και κοσμοθεωρίες ΣΥΡΙΖΑ. Η επερχόμενη εαρινή επέλαση των μεταναστών αν δεν βρει την Ελλάδα ως οργανωμένο και κυρίαρχο Κράτος θα την μετατρέψει σε μία φυλακή ανθρώπων που κατ΄ ελάχιστο δεν θα έχουν διαφυγή προς τα Σκόπια και την Ευρώπη, ως απέλπιδα προσπάθεια της τελευταίας για την προστασία από την ελληνική επιπολαιότητα.

Ο Υπουργός Άμυνας έστω και 6 μήνες μετά διατυπώνει τις θέσεις τού thedayaftergr (http://thedayaftergr.blogspot.gr/2015/08/blog-post_51.html) αναβαθμίζοντας ορθά το φαινόμενο σε μία απειλή που χρήζει μεγαλύτερης εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων. Αναφέρθηκε στην ηλεκτρονική βιομετρική καταγραφή που περιέργως τόσους μήνες δεν συνέβαινε χωρίς να πείσει ότι δεν υπήρχαν τα μηχανήματα των 5.000 ευρώ το καθένα λόγω μη διάθεσής τους από την Ευρώπη. Υπήρχαν λεφτά για 3.000.000 συσσίτια και δεν υπήρχαν μερικές χιλιάδες για μηχανήματα καταγραφής; Δεν χρειαζόταν να πάτε κ.Υπουργέ στην Ιορδανία για να ενημερωθείτε για την ήδη δημοσιευμένη ορθή αντιμετώπιση αυτής της απειλής, μίας παγκοσμίως γνωστής συνηθισμένης πρακτικής. Αναφέρθηκε στο υποστηρικτικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων σε έργα και συσσίτια και την αδυναμία αντιμετώπισης του Πολεμικού Ναυτικού των παράνομων εισροών, χωρίς όμως να έχει αντιληφτεί και ο ίδιος προφανώς τον τρόπο που διεξάγονται πλέον οι πόλεμοι στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες.

Η Europol αναφέρεται ήδη δημόσια σε οργανωμένο σχέδιο επιθέσεων και καταστροφών εναντίον ευρωπαϊκών Κρατών από πολεμιστές που προφανώς θα διέρχονται από τα ελληνικά νησιά. Μία ασύμμετρη στρατιωτική απειλή αυτού του μεγέθους είναι ουτοπία και ανοησία να θεωρείται ότι μπορεί να αντιμετωπίζεται από τον κ.Μουζάλα και τους πολιτικούς του σχεδιασμούς, χωρίς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας σε ρόλο πρωταγωνιστή με την οργάνωση και την αποτελεσματικότητά τους.

Απαιτείται άμεσα και χωρίς άλλη χρονοτριβή η αντιμετώπιση αυτής της εθνικής και ευρωπαϊκής απειλής από τους στρατιωτικούς μηχανισμούς που διαθέτουν την ισχύ και την επιτελική δυνατότητα για την αντιμετώπισή της, πριν να είναι αργά και θρηνούμε για δεκαετίες κλεισμένα σύνορα για τους Έλληνες εκτός όποιας Συνθήκης Σένγκεν. Κάθε άλλη αντίδραση είναι το λιγότερο υπονομευτική για το εθνικό μας συμφέρον.

Φυσικά το Πολεμικό Ναυτικό και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας δεν απαιτείται να βυθίζουν βάρκες και να βομβαρδίζουν λαθρομετανάστες. Αυτό που οφείλει η Κυβέρνηση είναι να καταστήσει το Υπουργείο Άμυνας πρωταγωνιστή και χειριστή κάθε μετανάστη ξεχωριστά από τη στιγμή που διέρχεται τα θαλάσσια σύνορά μας μέχρι τη στιγμή που εξέρχεται τα χερσαία σύνορά μας. Με την επικουρική φυσικά βοήθεια των πολιτικών οργανισμών να προβαίνει και να ελέγχει στην καταγραφή, την συνέντευξη, την περίθαλψη,  τη σίτιση και διαμονή, την υγειονομική μας προστασία, τη φύλαξη και τη διακίνηση τους. Ο Στρατός υπάρχει για να φυλάει τα σύνορα της χώρας και όχι για να ψήνει αρνιά το Πάσχα στο Γουδή και να βγάζει lifestyle φωτογραφίες, μετά συγγενών και φίλων.  Η αντιμετώπιση αυτής της ήδη εκδειλωθείσας απειλής είναι πολύ πιο σημαντική από την αντίστοιχη ενδεχόμενη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις πρωτοστάτησαν. Η εμφάνιση και επίδειξη και μόνο της ελληνικής παρουσίας θα στείλει το μήνυμα σε φίλους και εχθρούς εντός και εκτός της Ευρώπης. Τότε θα μπορεί και να διεκδικήσει και την όποια βοήθεια των Ευρωπαίων και κυρίως την μη απομόνωσή μας από το δυτικό πολιτισμό ως κράτος παρία. Είναι ντροπή να υποδέχονται τους παρανόμους εισέρχοντες στα νησιά μας ισμλαμιστές υπό την κάλυψη αγνώστων ΜΚΟ που δρούν ανεξέλεγκτα και οι Ένοπλες Δυνάμεις των νησιών, οι εθνοφύλακες μας να παρατηρούν ατάραχοι τη δράση τους.

Οι κατ' έλάχιστο  ιδεοληψίες και κατά μέγιστο δολιοφθορές με το ξέφραγο αμπέλι τόσων μηνών σε όλη την Ελλάδα για την παράνομη οικονομική απομύζηση ψυχών εις όφελος πλοιοκτητών, ιδιωτικών μέσων μεταφοράς, ντόπιων παραγόντων και κυρίως σκοτεινών διακινητών ανθρώπων, ναρκωτικών και όπλων πρέπει να σταματήσουν άμεσα και να αντιμετωπιστεί η απειλή ως εχθρική ενέργεια υποκινούμενη εκ των έσω της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σύγχρονες πολεμικές επιχειρήσεις χωρίς εμπλοκή πολιτικών θεσμών και δεν εμποδίζονται αλλιώς οι ασύμμετρες απειλές τζιχαντιστών και λαθρομεταναστών. Η συνέχιση της απουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και ο αποκλεισμός τους σε ρόλο κομπάρσου, θα μας καταντήσει σύντομα να διαθέτουμε ακριτικά νησιά ζόμπι μειονοτήτων και στρατόπεδα συγκέντρωσης ντροπής στην καρδιά της Ελλάδας.

Κάλλιο αργά λοιπόν παρά ποτέ κ.Υπουργέ και όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού, ένας ακόμα ΣΥΡΙΖΑ εκβιασμός και διαμελισμός της Ελλάδας που δεν πέρασε…