ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΗΓΕΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΟ

Μόλις έναν χρόνο μετά τον ερχομό ως νέος «Τσε Γκεβάρα» του λαού, το 85%  των Ελλήνων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δεν είναι ικανοποιημένο από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η δημοτικότητά του στη χώρα μας έχει κατρακυλήσει πίσω από αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Βασίλη Λεβέντη και ακόμα και του Δημήτρη Κουτσούμπα, που εκπροσωπεύει το κομμουνιστικό μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας που εξαθλίωσε την Ανατολική Ευρώπη επί δεκαετίες. Πόσο πιο χαμηλά πρέπει να φτάσει άραγε ο κ.Τσίπρας για να αποχωρήσει ειρηνικά από την εντέχως αρπαχθείσα εξουσία των Ελλήνων; Με ένα 15% πραιτοριανών και ντόπιων ανέγγιχτων ολιγαρχών θα συνεχίσει να κυβερνά καταδυναστεύοντας το υπόλοιπο 85%;  

Ο κ.Τσίπρας όχι μόνο εξαπάτησε τον ελληνικό λαό υποσχόμενος μία ανέμελη ζωή του «δεν πληρώνω» και ζω με δανεικά, όχι μόνο συνδιαλλάσσεται όπως και οι προκάτοχοί του με τη διαπλοκή εγχώρια και διεθνή αλλά το χειρότερο όλων κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει τη χώρα και το λαό της εδώ και έναν χρόνο. Ποιων τα σχέδια υπηρετεί, μόνο ο ίδιος ξέρει.

Εξευτέλισε διεθνώς τη χώρα και εργάστηκε σταθερά προσηλωμένος για την απομόνωσή της, μετέτρεψε την Ελλάδα και τα ακριτικά μας νησιά σε πεδίο για δουλεμπόριο ψυχών νοθεύοντάς τα ύπουλα, αργά και σταθερά, αλλοιώνοντας τη σύνθεση του λαού και διαβρώνοντας το φρόνημά τους, ξεπούλησε τις ελληνικές τράπεζες, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια μας, στέρεψε τα αποθεματικά των Ταμείων, στράγγιξε τα δημοσιονομικά του Λογιστηρίου του Κράτους, εμπόδισε την αποκάλυψη της διαπλοκής, υπερασπίστηκε τη συνέχιση της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος αναβάλλοντας την καταγραφή της στο ΕΣΗΔΗΣ, εξώθησε την επιχειρηματικότητα στη Βουλγαρία και το Λουξεμβούργο, του γιατρούς μας στη Γερμανία, πυροβολεί τις Ένοπλες Δυνάμεις και έρχεται τώρα να μαστιγώσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, γεννημένους και αγέννητους, με ένα επαίσχυντο ασφαλιστικό πείνας και ανέχειας για τις επόμενες δεκαετίες.

Η στρατηγική του είναι σταθερά προσηλωμένη στη διάλυση της χώρας, στον απομονωτισμό της, στον ακρωτηριασμό της από την Ευρώπη και το ευρώ, στη θυσία του ελληνικού λαού σε μία ανούσια αντιπαράθεση με τους δανειστές, με τον ίδιο θεατή και έτοιμο για να κυριρχήσει σε μία εξαθλιωμένη Ελλάδα της επόμενης ημέρας, ενδεχομένως και ακρωτηριασμένη.

Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει για το τέλος ενός τύραννου που εξουσιάζει με την ψευδαίσθηση ότι είναι άτρωτος, που παραβαίνει, αλλοιώνει και αναβάλλει τους Νόμους με προσχήματα και αγνοεί ότι εξουσιάζει ανθρώπους. Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι άξιο της διακυβέρνησής του και θα καταγραφεί στην ελληνική ιστορία.

Οι πολιτικοί ταγοί του τόπου οφείλουν να υπηρετήσουν το λαό και να αποσυνδέσουν την πτώση του κ. Τσίπρα και του μνημονιακού ιδεολογήματος του ΣΥΡΙΖΑ από την πτώση της Ελλάδας. Η Ελλάδα δεν είναι εμπόρευμα στα χέρια του κ.Τσίπρα. Απέναντι στο οργανωμένο σχέδιο των ντόπιων εκτελεστών μας για τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και εκποίηση της Ελλάδας οφείλουν να συνασπιστούν άμεσα οι δυνάμεις της προόδου και της ευημερίας, να αγωνιστούν δημοκρατικά ως πολιτικά κόμματα και να προασπίσουν την εθνική περιουσία. Μία νέα πατριωτική Κυβέρνηση, δημοκρατικά εκλεγμένη και με 85% αποδοχή είναι επιτακτική εθνική ανάγκη. Μια Κυβέρνηση που θα αναγεννήσει την Ελλάδα και θα δείξει στους ξένους επικριτές μας τη δύμαμη του ελληνικού πνεύματος.

Οι μάχες στον 21ο αιώνα είναι πια υβριδικές. Δεν υπάρχουν χαρακώματα και οβίδες. Υπάρχουν ανώνυμοι μετανάστες, προπαγάνδα υποταγής και δυναμίτες οικονομίας. Στρατηγοί της διαπλοκής και της εθνικής υπονόμευσης. Απέναντί τους υπάρχουν ιδέες, αγώνες και η τιμή του λόγου. 

Αυτή την τιμή που έχασε ή ίσως δεν είχε ποτέ ο κ.Τσίπρας και το 15% που τον υποστηρίζει ακόμα για να συνεχίσει την τοπική αντιπροσωπεία στην αποικία της Ελλάδας, που οραματίζεται να κυβερνά στον 21ο αιώνα…