ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ ΤΑΝΓΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Δημοσιεύτηκε 18 Ιανουαρίου 2016

Αγκαζέ με το βαθύ κράτος της Ελλάδας χορεύει και ο ΣΥΡΙΖΑ της Αριστεράς ένα χρόνο τώρα κάθε μέρα όλο και καλύτερα. Ξεπληρώνει με το καλύτερο νόμισμα την άνοδό του στην εξουσία και τη διύλισή του στη λαθρόβια ντόπια ζωή μας.

Ο Αλέξης Τσίπρας ο «Ρομπέν των Λαμογιών» πράττει ότι ακριβώς και οι προκάτοχοί του, ίσως και καλύτερα, σίγουρα πιο ηδονιστικά. Υπηρετεί πιο πειθήνια απ’ όλους δανειστές και ντόπιους «λεηλάτες» του δανεικού δημοσίου χρήματος.

«Αμέτρητες» οι επιτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στην προάσπιση της ελληνικής αποικίας των αιώνιων δανειστών μας για το 2015. Την χρονιά ΣΥΡΙΖΑ. Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει. 

Η λίστα Λαγκάρντ που συγκλόνισε το πανελλήνιο παρέμεινε φυσικά και με το ΣΥΡΙΖΑ ερμητικά κλειστή, προσφέροντας άσυλο στην άρχουσα τάξη της Μεταπολίτευσης. 

Απεγνωσμένα ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί και αυτός τώρα με τη σειρά του να ξεπλύνει το κλοπιμαίο και ένοχα απόκρυφο ευαγγέλιο της Μεταπολίτευσης. Να μετατρέψει τα «λαμόγια» της Μεταπολίτευσης στη νέα αστική τάξη. Όνειρα ελληνικής νυκτός.

Οι «πετρελαιάδες» λαθρέμποροι νιώθουν ρίγη ένα χρόνο τώρα από τον ανένδοτο πόλεμο του Αλέξη Τσίπρα προς τις ιερές οικογένειας της δημοκρατίας μας. Οδύρονται ένα χρόνο τώρα για τα απωλεσθέντα κέρδη από την κατακλυσμιαία διεθνή πτώση στις τιμές του αργού που ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μοίρασε στο λαό του.

Συγκλονιστική και η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ κατά της διαπλοκής της ενημέρωσης. Τα δύο αυτά κόμματα για πρώτη φορά αρνήθηκαν να ανταλλάξουν την ασυλία τους με την επιβίωση «μαϊμού» επιχειρηματιών, καταχρεωμένων δεκάδων ή και εκατοντάδων ευρώ σε τράπεζες που θα πληρώνουν για δεκαετίες οι επόμενες γενιές.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρωτοστάτησε πρωτίστως στη μάχη κατά της αισχροκέρδειας. 25 λεπτά πουλάει ο αγρότης στο μεσάζοντα το ροδάκινο της Σουμελά και 200 λεπτά αγοράζει ο ιθαγενής της Αθήνας. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ της μάχης κατά του κεφαλαίου και του πλουτισμού θα μπορούσε να θυσιαστεί έτσι για την πατρίδα του, για το λαό του.

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ως άλλοι ήρωες  της ιστορίας υπερασπίζονται τα νησιά μας. Ελληνικά νησιά του Αιγαίου που μετανάστες κατακλύζουν, μουσουλμάνοι υποδέχονται και «γκρίζοι» κάτοικοι εκμεταλλεύονται χωρίς απόδειξη. Νησιά που σε μία νύχτα θα χαθούν, όπως χάθηκε η Σμύρνη τη νύχτα του Σαγγάριου.

Και πόσα άλλα...

Ανιαρός και επαναλαμβανόμενος και ο Αλέξης Τσίπρας χορεύει με τον παπά, όπως και όλοι οι προκάτοχοι του. Για να μην τον αδικούμε κάνει και καμία πιρουέτα παραπάνω, όπως εκείνο το δημοψήφισμα της εθνικής ντροπής. 

Πόσο κοστίζει και αυτό το γλέντι του ΣΥΡΙΖΑ; Ένα βουνό λουλούδια, γαρύφαλα της νύχτας, ένα 500εύρω για ξόδεμα όσο ένα μηνιάτικο δουλειάς, μία σκισμένη σελίδα της ελληνικής ιστορίας, ένα στημένο βράδυ των Ιμίων ή κάτι παραπάνω.

Κάθε γνήσια αποικία χρειάζεται έναν φύλαρχο, έναν μάγο και έναν πολεμιστή. Ένας να προσεύχεται, ένας να φυλάει και ένας να ξεπουλά τους ιθαγενείς στους δανειστές με αντάλλαγμα λίγες δόσης εξουσίας. Σκόνης άσπρης στα σαλόνια και τα αλώνια. Εκεί που η ζωή κάνει τους άντρες χάντρες.

Όχι άλλη μάχη με τη διαπλοκή, κύριε Πρωθυπουργέ. Μάτωσε η κοινωνία έναν χρόνο τώρα και θέλει να μπανιαριστεί, να εξαγνιστεί στην κολυμβήθρα των ΣΑΝΕΛ. Να ζήσει στιγμές ιστορικές όπως το ’22,  το ’44 και το ’74. 

Ας χορέψει επιτέλους και ο λαός και ας πληρωθεί στη Βουλγαρία, εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα. Με την αξία του κερδίζει ο λαός 300 ευρώ σύνταξη το 2030, με τον Αλέξη Τσίπρα άξιο συνεχιστή των άλλων. 

Τότε που όλοι θα κοιτάνε το 2016. Θα νιώθουν εθνικά υπερήφανοι οι νεκροί και θα κρύβονται οι ζωντανοί