ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ

Μεγαλύτερη σύμπλευση Αριστερών και βιομηχάνων δεν έχει καταγραφεί στην ελληνική ιστορία. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ.Φέσσας εξελίσσεται στον κρυφό άσσο του πολιτικού παιχνιδιού του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς του κ.Τσίπρα.

Βεβαίως η ελληνική βιομηχανία δεν χαρακτηρίζεται από την ακμή της αλλά αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για την αμέριστη υποστήριξη του ΣΕΒ στον Αλέξη Τσίπρα. Τον νεοφιλελεύθερο αριστερό επαναστάτη, σκληρό οπαδό του Μνημονίου. 

Όλα βέβαια γίνονται για το καλό του τόπου που προφανώς μόνο οι κ.κ. Τσίπρας και Φέσσας βλέπουν εν αντιθέσει με τον απλό λαό που βλέπει ανεργία, ανέχεια και απελπισία. Είναι πράγματι ειδυλιακή η ελληνική συμπόρευση κεφαλαίου και αριστερής ιδεολογίας, προφανώς και για το καλό των Ελλήνων βιομηχάνων. Βιομήχανοι που έχουν μείνει άναυδοι από τη βιομηχανική επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ, τα νέα εργοστάσια, την άνοδο της παραγωγής, την ασταμάτητη ροή των κεφαλαίων, την επανάσταση της δημιουργίας το 2015.

Πώς η ελληνική βιομηχανία εξελίχτηκε σε εκπροσώπηση ξένων συμφερόντων, στις υπηρεσίες των Μνημονίων είναι μία γνωστή ιστορία. Αφού επί δεκαετίες διαλύθηκε μία προς μία κάθε υγιής ελληνική βιομηχανία, έκλεισε ή πωλήθηκε σε ξένα συμφέροντα και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι βαφτίστηκαν επιχειρηματικά μυαλά, καταλήξαμε στην πολιτική ιλαροτραγωδία της στήριξης της Αριστεράς από  νεόπλουτους πατριώτες.

Μπορεί να μην έχουμε φάρμακα για τους καρκινοπαθείς στα νοσοκομεία αλλά έχουμε την ελπίδα της αριστεράς, του πλούτου και των διορισμών, την πιστοποίηση της καλής και αγνής θέλησης του κ.Τσίπρα από τον ΣΕΒ. Αυτή την Ελλάδα προφανώς παρατηρούν και οι υπόλοιποι εργοδοτικοί φορείς και αποφάσισαν να βάλουν πλάτη, να ψηλώσει πολιτικά ο Έλληνας Πρωθυπουργός, που υποσχέθηκε ομολογουμένως κάποτε για όλους τους Έλληνες ένα πιάτο φακές και πασχίζει για να το πετύχει καταστρέφοντας και ξεπουλώντας ό,τι υπάρχει στην ελληνική γη.

Ας είναι και έτσι. Η ελληνική βιομηχανία είναι βέβαιο πως θα μας δώσει τη χαμένη ελπίδα, τη χαμένη αξιοπρέπεια, τη χαμένη λογική. Γιατί με λίγα λόγια εκεί που σταματά η κοινωνία ξεκινά το Σύμφωνο Συμβίωσης ΣΕΒ και ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα Ελλάδα. Των Ελλήνων μεταναστών και των ξένων προσφύγων με φθηνά εργατικά χέρια και πόδια...