ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Δημοσιεύτηκε 14 Ιανουαρίου 2016

Στη Μέκκα της ύφανσης της παγκόσμιας καπιταλιστικής κοινωνίας καταφεύγει ο Πρόεδρος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και Πρωθυπουργός των Ελλήνων κ.Αλέξης Τσίπρας για λίγο οίκτο, για το πολιτικό φιλί της ζωής του.

Ο πάλαι ποτέ επίδοξος πολιτικός εξουσιαστής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποψήφιος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, οδεύει για να προσκυνήσει εκεί όπου λοιδορήθηκαν όσοι Έλληνες τόλμησαν να συμμετάσχουν κατά το παρελθόν. Εκεί που κάποιοι υποστηρίζουν ότι πουλιούνται οι ψυχές και οι λαοί.

Τι γυρεύει η Αριστερά στο Νταβός; Τι δώρα θα προσφέρει ο μάγος της ελληνικής πολιτικής, που επιβιώνει στην εξουσία της Ελλάδας, εξαθλιώνοντας κάθε μέρα και περισσότερο τους Έλληνες στην ανεργία, την ανυποληψία και την ανέχεια;

Σκοπιανό, Κυπριακό, Αιγαίο και πάνω από όλα την ελληνική υποταγή, μία ελληνική αποικία στον 21ο αιώνα, ζητούν οι παγκόσμιοι ελεγκτές και ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να τα παραδώσει όλα για λίγες δόσεις εξουσίας. Για λίγες πολιτικές χάντρες ιθαγενών για τον ίδιο και τους τοπικούς του φύλαρχους. 

Την εξάντληση της τετραετίας ζητεί ο μνημονιακός Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ  με αντάλλαγμα την εξάντληση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελλάδας; Τι θα πάρει θα φανεί σύντομα. Κάθε ισχυρός θέλει έναν υπάκουο ανίσχυρο, όμως κανείς δεν θέλει έναν πολιτικό Εφιάλτη της πατρίδας του για πολύ.

Ο Αλέξης Τσίπρας δολοφονεί την Ελλάδα με το γάντι χωρίς αμφιβολία. Χωρίς δισταγμό υλοποιεί τον απόλυτο κομμουνισμό, την κοινωνία της επαιτείας και της απάθειας, με αντάλλαγμα ένα κρατικό συσσίτιο και δωρεάν κρατικές παροχές της πλάκας. Το θάνατο κάθε ατομικής πρωτοβουλίας, κάθε ατομικής συνείδησης, την υποταγή όλων στη «σεκιουριτάτε» του Έλληνα Τσαουσέσκου της χλιδής και της παραφροσύνης. Των διορισμών συγγενών και φίλων με παχυλούς μισθούς, σε μία κοινωνία πενιχρών συντάξεων και ανύπαρκτων μισθών της αγοράς.

Εργασία χωρίς αμοιβή, κοινωνία χωρίς εθνική συνείδηση, κράτος χωρίς θρησκεία και στο τέλος χώρα χωρίς σύνορα. Αυτό είναι το όνειρο του Έλληνα πρωθυπουργού, που ούτε το περίφημη πανεπιστήμιο Harvard της Αμερικής δεν μπόρεσε να κατανοήσει και να ερηνεύσει πραγματικά.

Διάλυση κάθε υπάρχουσας ή πιθανής επένδυσης, «βουλγαροποίηση» της ελληνικής κοινωνίας και πιστοποιητικά αριστερής νομιμοφροσύνης για όσους παραμείνουν έγκλειστοι στον αριστερό παράδεισο του κ.Τσίπρα είναι τα δώρα που θα μεταφέρει στις αποσκευές του στο Νταβός. Εκεί που κανείς δεν πάει τυχαία αλλά μόνο μοιραία.

Καλό ταξίδι κύριε Τσίπρα, άξιε συνεχιστή των μνημονιακών πολιτικών υποδούλωσης των Ελλήνων που έλεγες ότι δεν θα συνεχίσεις, αρνητή αξιοποίησης του ελληνικού πλούτου εις όφελος του ελληνικού λαού, παραχώρησης της ελληνικής επικράτειας στους διακινητές της Ανατολής.

Εκεί όπου από ψηλά, από το Γραφείο του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και προπάντων Δικτύων θα σε αγναντεύει κ.Τσίπρα, ο Άρης ο Βελουχιώτης και θα γελά για το πώς ξέπεσε η Αριστερά στα τέσσερα ταξιδεύοντας στο Νταβός για λίγη ηδονή εξουσίας, εμπορευόμενος τον πάλαι ποτέ περήφανο ελληνικό λαό.

Στον πηγαιμό για το Νταβός να θυμάσαι μόνο πως ούτε ο προορισμός έχει σημασία ούτε και το ταξίδι. Το μόνο που μετράει είναι οι ψυχές που χάνουμε καθημερινά, μετανάστες και απορρίμματα της Εκκλησίας, σκουριασμένες υπόγειες σκιές που ψάχνουν απεγνωσμένα για μία ηλιαχτίδα λογικής, εθνικής περηφάνιας.

Ψυχές που απορούν σε ποιο Θεό πιστεύει πια ένας ολόκληρος λαός και αποδέχεται την ανέχειά του ως ναρκωτικό, αρνούμενος να αλλάξει σε έναν κόσμο που αλλάζει και πετάει στην οδύσσεια του διαστήματος.

Γιατί πρέπει στον 21ο αιώνα  οι Έλληνες να γίνουν οι υποχθόνιοι έρποντες ιθαγενείς του παγκόσμιου διαστήματος κ.Τσίπρα;