ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

TO ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

Δεν έχει τελειωμό το "δούλεμα" και η δουλεία του λαού από το ΣΥΡΙΖΑ της φτωχοποίησης της Ελλάδας. Από τα πιο επίσημα χείλη, την κυβερνητική εκπρόσωπο κα Όλγα Γεροβασίλη, η παραπλάνηση και η υποτίμηση του ελληνικού λαού συνεχίζεται, σύμφωνα και με την ανταπόκριση του Αθηναϊκου και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ένα χρόνο μετά την οδυνηρή διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, όπου περί άλλων εκτός από το συμφέρον του ελληνικού λαού οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος τύρβαζαν και συνεχίζουν να τυρβάζουν, έρχεται σήμερα η κα Γεροβασίλη να μας ενημερώσει ότι το 2016 ο κ.Τσίπρας θα ασχοληθεί και θα μεταρρυθμίσει τη δημόσια διοίκηση, τις δημόσιες συμβάσεις και προμήθειες, τα ΜΜΕ, το αναπτυξιακό πλαίσιο, τους συνεταιρισμούς και την πάταξη του λαθρεμπορίου. 

Ένα χρόνο τώρα τι έκανε; Μελετούσε απλά πώς θα βγάλει τη χώρα από το ευρώ, την Ευρώπη, το ΝΑΤΟ, την Σένγκεν, πώς θα κάνει κομμουνιστική χώρα την Ελλάδα το 2015, φτωχοποιώντας τη, με πρώτο βήμα τα capital controls, το διωγμό των ικανών Ελλήνων στο εξωτερικό και των επιχειρήσεων στο πυρ το εξώτερον.      

Απροκάλυπτα τώρα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ πίστωση χρόνου την ώρα που οι αγρότες και οι επιστήμονες είναι στους δρόμους για τη σφαγή της ζωής τους, την προστασία των οικογενειών τους και των περιουσιών τους από τα εσκεμμένα σχέδια Χ των κ.κ.Τσίπρα και Καμμένου και την αιώνια ομηρεία της Ελλάδας. 

Δημόσια διοίκηση που ο ΣΥΡΙΖΑ σηματοδότησε το 2015 με τους διορισμούς φίλων και συγγενών, δημόσιες συμβάσεις και προμήθειες που υπέθαλψε και αυτός με την αναστολή υλοποίησης του Νόμου για το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής και αποκάλυψης τους ΕΣΗΔΗΣ, ΜΜΕ με τα οποία συναλλάσσεται χωρίς αιδώ για τη λειτουργία τηλεοπτικών καναλιών ζόμπι με απροσδιόριστους ιδιοκτήτες και σκοτεινές χρηματοδοτήσεις για την παραπληροφόρηση, αποπροσανατολισμό και ερμαφρόδιτη υποβάθμιση της νοημοσύνης μας, "αναπτυξιακό" πλαίσιο εκδίωξης επενδύσεων στη Βόρεια Ελλάδα και αλλού και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και πάταξη λαθρεμπορίου με την ανενόχλητη επί ένα χρόνο συνέχιση της απομύζησης της ελληνικής οικονομίας και διάβρωσης της ελληνικής κοινωνίας μέσα από το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών, πετρελαίου, τσιγάρων και πάνω απ’ όλα ανθρώπων. 

Ούτε ο Γκέμπελς του Χίτλερ δεν ασκούσε καλύτερη παραπληροφόρηση από τη συνειδητή παραπλάνηση το 2015 μέχρι σήμερα του ελληνικού λαού από την Αριστερή Κυβέρνηση Τσίπρα, που μπροστά στο πλήρωμα του χρόνου και την εξόφληση της αυτοκαταστροφικής της πολιτικής πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες για ιθαγενείς χειροκροτητές.

Ας ευχηθούμε σε ένα χρόνο να μην υπάρχει η ίδια, επιεικώς επιπόλαια και αυστηρώς επικίνδυνη, Κυβέρνηση γιατί αλλιώς δεν θα αναφερόμαστε στο 2016 ως χρονιά μεγάλων αλλαγών αλλά μεγάλων καημών, οι οποίοι θα ωχριούν μπροστά σε αυτούς που έζησε η χώρα μας τους προηγούμενους αιώνες. 

Για ποιους δουλεύετε και μη μας δουλεύετε