ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΕΔΩ Ο ΘΕΟΣ, ΕΚΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ

Ό,τι δεν κατάφερε η ανθρωπότητα αιώνες πέτυχαν ο λαθρέμποροι της Λέσβου. Οι ΜΚΟ που περιμένουν από την αντίπερα όχθη την ανθρώπινη πραμάτεια του σκλαβοπάζαρου των ψυχών. Ο οικουμενικός, ο καθολικός και ο άθεος ενώθηκαν εις Φώτο μία και επέλεξαν 12 εκλεκτούς για να στείλουν το μήνυμα της ενότητας και της συνεργασίας. Θεός και Άθεος μαζί έδειξαν το δίαυλο της ανθρωπότητας που είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν μέχρι της τελευταίας ρανίδας τους για να μη χαθεί, να πολεμήσουν μέχρι να εξαφανιστούν από προσώπου γης.

Την ίδια ώρα οι δύσμοιρες ψυχές που πέρασαν από την Ανατολή στη Δύση με γέφυρα την Ελλάδα και βαρκάρη τον Αλέξη Τσίπρα προσδοκούν μάταια τη γη της επαγγελίας τους. Το χαμόγελο των παιδιών τους στην εύφορη για αυτούς και ξηραμένη για τους Έλληνες ελληνική γη.

Παραίτηση, εκλογές, δημοψήφισμα και δραχμές για τους Έλληνες που ένα χρόνο Αριστερά τώρα ένα hot-spot δεν έφτιαξε κανείς για αυτούς. Κανείς δεν έκλαψε για τους εξορισμένους Έλληνες, κανείς για τους άστεγους ιθαγενείς, κανείς και για τους ανήμπορους γέροντες. Μιάσματα οι νεόκοποι απολυμένοι άνεργοι του ανεπιθύμητου ιδιωτικού τομέα, οι νέοι ειδωλολάτρες της μετά Τσίπρα εποχής που κανείς δεν θέλει να ξέρει.

Ο πιο αισχρός και ανήθικος εκβιασμός έπεσε στο αλισβερίσι των ψυχών για τους Έλληνες αγέννητους και οδοιπόρους. Δεν βγαίνει το θεριό από την Ελλάδα και εκβιάζει την αξιοσύνη του, το προσκύνημα των λαών για να μην γίνει το δημοψήφισμα. Να μπει το χάραγμα του Αλέξη Τσίπρα σε όλους τους Έλληνες. Όσοι ψηφίσουν ΝΑΙ στη δραχμή να τον δοξάσουν ως Αρχηγό τους που θα τους σύρει στην αιωνιότητα της εξαθλίωσης. Όσοι ψηφίσουν ΝΑΙ στο ευρώ να το δοξάσουν ως Αρχηγό τους στη φοροεπιδρομή των αλλόπιστων που θα τους οδηγήσει στην εξαθλίωση. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν χάνει ποτέ. Ήρθε για να μείνει και όλοι για αυτόν εργάζονται νυχθημερόν.

Τα έγκατα της ελληνικής γης πάλλονται να βγάλουνε τον πλούτο τους και ανυπομονεί το θηρίο να πιει το μεδούλι της. Την καρέκλα της εξουσίας δεν θα αφήσει ποτέ. Θα ανασχηματιστεί, θα ρητορεύσει, θα ξεφυσήσει, θα σημαδευτεί ο Αρχιερέας, που μαύρο και άσπρο ταυτόχρονα προσκύνησαν, την Ελλάδα ελεύθερη δεν αφήνει. Τρία μέτρα κάτω από τη γη θα την πάρει ως άλλη Περσεφόνη την Ελλάδα, η Χριστίνα να επιμένει, η Όλγα της Ελλάδας δεν την ελευθερώνει.

Χάθηκε ο Θεός στη Μυτιλήνη εκεί που συναντιέται ο Χριστός, ο Μωάμεθ και το όπιο των λαών. Το άσπρο αντίδωρο που παράγεται στη χώρα του Αλεξάνδρου που εκστράτευσε όλη  η Δύση να βρει τη ρίζα του κακού και έχασε το δρόμο όπως τόσοι άλλοι πολιτισμοί στην ιστορία. Βρήκε όμως τελικά το νήμα των λαών, το μίτο της Αριάδνης και έφθασε σήμερα στη Λέσβο, το νησί της Σαπφώς, να απαγγείλει τον επικήδειο των άθεων λαθρεμπόρων των ψυχών.

Πλησιάζει η ώρα που θα καταμετρηθούν οι ψυχές των Ελλήνων. Εκεί θα φανεί ποιο δρόμο θα τραβήξει η Ελλάδα, οι αγωγοί της και οι αγέννητες ψυχές της. Εκεί θα χαμογελάσει στο Άουσβιτς των Αθηνών. Κάθε ψυχή και μία ψήφος. Ένα ΝΑΙ στην αληθινή ζωή, ένα ΌΧΙ στο αιώνιο σκοτάδι, στον τριγμό των οδόντων των ανίερων ποιμένων λύκων.

Εδώ ο Θεός, εκεί ο Θεός, έχασε ο ελληνικός λαός τον Θεό του και απορεί γιατί πνίγεται στα χρέη μέσα στα νερά του Αιγαίου και συνορεύει στην κορυφή του Ολύμπου.

Οϊμέ, τι παγκόσμια υποκρισία. Οϊμέ, τι εθνική πανωλεθρία...