ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ

Δημοσιεύτηκε 4 Μαίου 2016

Πλήξη και θλίψη προκαλούν τα συνεχιζόμενα δημοσιεύματα για τον επικείμενο ανασχηματισμό της πιο απογοητευτικής σύγχρονης Κυβέρνησης της Ελλάδας που την ξεπούλησε για 99 χρόνια χωρίς καμία ντροπή. Τι νόημα  μπορεί να έχει πια πέρα από μοίρασμα θεατρικών δημοκρατικών ρόλων ένα νέο κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Οι εντολοδόχοι των δανειστών που παρακαλάνε για τη δόση τους για την καταβολή μισθών και συντάξεων σε μία χώρα που αρχίζει να λιμοκτονεί δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στον τόπο εκτός από φτώχεια, ανεργία και δυστυχία. Ο Τσίπρας δηλώνει χωρίς να ντρέπεται πως θα υπερασπιστεί την εργασία ενώ κλείνουν κατά χιλιάδες οι ελληνικές επιχειρήσεις και η ανεργία αυξάνεται. Οι υποσχέσεις του είναι το απόλυτο μηδέν όπως και οι πράξεις του.  
Όλα τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής έχουν αρνηθεί σοφά τη συμμετοχή τους σε μία εγκληματική Κυβέρνηση που ομολογεί ότι ψηφίζει αντισυνταγματικά και αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία χωρίς πρόβλημα με αποτέλεσμα ο οποιοσδήποτε ανασχηματισμός οποτεδήποτε και να συμβεί να προσθέσει το μηδέν στο μηδέν. Καρικατούρες της διαπλοκής που επαναλαμβανόμενα εμφανίζονται με δηλώσεις σε μέσα προπαγάνδας ας μας πουν πού ήταν όλα εκείνα τα χρόνια της καταλήστευσης του δημοσίου χρήματος και μετά να μας παριστάνουν τους σοφούς σωτήρες.

Η Ελλάδα χρειάζεται νιάτα, χρειάζεται άγνωστους ανθρώπους που θα προτάξουν το συμφέρον των πολλών πάνω από το ατομικό τους και θα αμειφθούν με την ευτυχία όλων. Ανθρώπους που δεν παράγονται σαν κουτάκια αναψυκτικού από το παρακράτος της Ελλάδας για να το υπηρετήσουν υποθηκεύοντας τη χώρα και ξεριζώνοντας τα νιάτα μας από την πατρίδα τους. Δυστυχώς το πανίσχυρο δίκτυο του Έλληνα Γκιουλέν εκτελεί ό,τι νέο ξεπροβάλει και κρατάει δέσμια την κοινωνία σε 1.000 πιόνια του που μονοπωλούν την επικαιρότητα καθημερινά και ρουφιούνται όπως μία δόση κοκαΐνης. 

Οι κ.κ.Τσίπρας και Καμένος που τζογάρισαν προδοτικά επί μήνες την Ελλάδα και έχασαν νομοτελειακά, επιδεινώνουν τη θέση τους όσο αρνούνται την ήττα τους και πανηγυρίζουν την καταστροφή της Ελλάδας και τις κακουχίες του λαού της. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι όπως αυτοί που έχουν τις πολυτέλειες που μαρτυρά ο δημόσιος βίος τους. Ιδιωτικά σχολεία, κότερα και απολαύσεις με το δημόσιο χρήμα. Υπάρχουν άνεργοι, γονείς με ξενιτεμένα παιδιά, υπάρχουν ασθενείς στο ΑΧΕΠΑ και αλλού που πληρώνουν από το υστέρημά τους τη θεραπεία τους και ακόμα χειρότερα ασθενείς που περιμένουν στην ντροπιαστική λίστα της αναμονής. Υπάρχει απελπισία που όλο και μεγαλώνει και το κυριότερο όλων θυμός που μεταδίδεται από Έλληνα σε Έλληνα με γεωμετρική πρόοδο.

Δεν υπάρχει έγκλημα χωρίς τιμωρία και το εθνικό έγκλημα των κ.κ. Τσίπρα και Καμένου θα έρθει η ώρα που θα το δικάσει η ζωή και θα το τιμωρήσει. Δεν μπορεί η Χιλή να χαρίζει ηλεκτρική ενέργεια και ο ηλιόλουστος ελληνικός λαός να πληρώνει χαράτσια και την παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας από τα φωτο-βολταϊκά. Λίγο ίχνος πατριωτισμού επιτέλους από τους δοσίλογους πολιτικούς ηγέτες που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι κόπτονται για το εθνικό συμφέρον δεν βλάπτει.

Η εποχή του 0 τελείωσε και ήρθε η εποχή του 1+1 κάνουν 2 και ο ανασχηματισμός του μηδενός θα είναι η τελευταία πράξη του πιο απαίσιου πολιτικού θεάτρου που παίχτηκε στην ελληνική Παράγκα…