ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΤΥΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΩΝ ΛΟΚ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ

Παντελώς απούσα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ την περασμένη Κυριακή στο ετήσιο Μνημόσυνο στο Καβούρι Βουλιαγμένης των ηρώων Καταδρομέων του Ελληνικού Στρατού, των θρυλικών ΛΟΚ, που έπεσαν κατά δεκάδες στον ανθό της νιότης τους στα βουνά του Γράμμου Βιτσίου το 1946-49 και στις επιχειρήσεις στην μαρτυρική Κύπρο το 1974. 

Ριζοσπάστες Αριστεροί του κ.Τσίπρα και Ανεξάρτητοι Έλληνες του κ.Καμένου  είχαν πολλές άλλες ασχολίες το θερμό Σαββατοκύριακο για να προλάβουν να τιμήσουν τους πεσόντες Αξιωματικούς και Καταδρομείς Λοκατζήδες που έδωσαν τη ζωή τους σ’ εκτέλεση διαταγών του ΓΕΣ υπερασπιζόμενοι την ελευθερία των Ελλήνων. Είχαν να προετοιμαστούν για τα γαλλικά κρουασάν και τα φουα γκρα που τους ταϊζει στο στόμα η φίλη τους εκ Λωζάννης, με το ελληνικό όνομα και την ανθελληνική ψυχή.  

Οι εχθροί τους Έλληνες, όπως αναφέρθηκαν στην ομιλία του Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ Στρατηγού Μανωλάκου Νικόλαου παρουσία του Αρχηγού Στρατού Αντιστρατήγου Τελλίδη, που τίμησε με την παρουσία του τους νεκρούς μαζί με τον δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Έλληνες που για το καλό της πατρίδας όπως όλοι γνωρίζουμε εκ του αποτελέσματος πάσχισαν  να επιβάλλουν στην Ελλάδα το καθεστώς Τσαουσέσκου, Χότζα και Στάλιν που τόσο πολύ ευεργέτησε την ανθρωπότητα στον 20ό αιώνα και περίμεναν μισό αιώνα για να δικαιωθούν και να τιμηθούν ανάλογα με τη σημερινή Κυβέρνηση.

Μετά από τόσα χρόνια επαίσχυντα Μνημόνια εις βάρος του απλού λαού που μαστιγώνεται καθημερινά με φόρους και φτώχεια και εις όφελος των ντόπιων καθαρόαιμων «λαμογιών» με τις εξωχώριες εταιρείες και τα ακριβά σπίτια στους δρόμους της Ελβετίας, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε όλοι την γλώσσα της αλήθειας και όσοι δεν την γνωρίζουν και τους ενοχλεί, να αποστρατευτούν. 

Τα παλληκάρια των ΛΟΚ έδωσαν το παράδειγμα αυτοθυσίας και με τη συνδρομή των ΗΠΑ εξασφάλισαν την παραμονή της Ελλάδας στο δυτικό πολιτισμό ασχέτως αν εμείς προδώσαμε τη θυσία τους και επιλέξαμε τον ατομικό πλουτισμό με παχυλές καταθέσεις στην Ελβετία. Λάφυρα προδοσίας της χώρας που και οι κ.κ. Τσίπρας και Καμένος ξεχνούν και αυτοί με τη σειρά τους να αποκαλύψουν προστατεύοντας ό,τι πιο βρώμικο και ισχυρό υπάρχει στην κοινωνία μας και μας εξουσιάζει δυστυχώς ακόμα καθυστερώντας την αναγέννησή μας. 

Αυτή η αμνησία ίσως ήταν και ο λόγος που σύσσωμη η Κυβέρνηση απουσίασε από το Μνήμα των Ηρώων αφήνοντας θλιβερώς το χώρο στους βουλευτές και ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής που παραβρέθηκαν μονοπωλώντας για άλλη μία φορά τα εθνικά δίκαια, μαζί με ένα πλήθος πιστών και ρομαντικών του ελληνισμού κατά βάση απόστρατων αξιωματικών των ΛΟΚ με προεξέχοντα τον αγωνιστή του θρυλικού ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ Στρατηγό Κόρκα που απελευθέρωσε τα νησιά της Δωδεκανήσου και γνωρίζει να ομιλεί την πραγματική ιστορία των Ελλήνων. 

Συγχαρητήρια, κ.κ. Καμένε και Βίτσα, για την απουσία σας. Άξιοι…