ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Δεν μπορεί να είναι αυτή η Ελλάδα. Μία χώρα με αστείρευτο πλούτο υποταγμένη σε μία μαφία με τους πολιτικούς αντιπροσώπους της. Μία κοινωνία περίγελος όλων εξαθλιωμένη με πολίτες σε απόγνωση, φτωχούς και άνεργους, χωρίς φωνή, χωρίς ψυχή.

Δεν μπορεί το fund από το Κατάρ να στέλνει στην ανεργία 13.000 Έλληνες και Ελληνίδες, η Cosco να καταγγέλλει την κυβέρνηση για ασυνέπεια καταπατώντας ουσιαστικά τους Νόμους της Ελληνικής Βουλής, το Κράτος να λεηλατεί το ΕΚΑΣ, ο Ντάισεμπλουμ να μας ξαναμιλά το 2018.

Δεν μπορεί εγκληματίες, μέλη οργανωμένων συμμοριών, να καθοδηγούν αυτό το λαό, τιμώμενοι. Δεν μπορεί διακομματικοί πολιτικοί απατεώνες να υποθηκεύουν το παρόν και το μέλλον μας απλά και αναλογικά. Δεν μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να κυβερνάει αυτή τη χώρα και να την καταστρέφει ανενόχλητος εις το όνομα των αφεντάδων του, μετρ των εκβιασμών λαών.

10.000.000 Έλληνες και Ελληνίδες όμηροι και θύματα μίας...


ευρωπαϊκής μαφίας με ντόπιους εκτελεστές διαλύουν την Ελλάδα δεκαετίες τώρα. Τελευταίος ο δήμιος Αλέξης Τσίπρας, ένας τύραννος που υφάρπαξε την εξουσία δόλια, και κάνει το παν για να εξευτελίσει τη χώρα μας, για να ανοίξει την καταπακτή της.

Εκτέλεση όλων των αρίστων, απροκάλυπτη κάλυψη όλων των παρανόμων, διάλυση της επιχειρηματικότητας, ύφεση και ανεργία, τηλεοπτικός εκμαυλισμός, παύση δικαιοσύνης, αποσύνθεση στρατού και το χειρότερο όλων διεθνής υποβιβασμός της Ελλάδας εις όφελος της Τουρκίας.

Τι έγινε ο αγωγός που θα έφερνε την ενέργεια της Ευρώπης από το Ισραήλ στην Κύπρο, την Πελοπόννησο, τα Γιάννενα και σε όλους τους δανειστές μας στον παγωμένο Βορρά εξασφαλίζοντας στην Ελλάδα κέρδη, Αλέξη Τσίπρα; Τον πήρανε οι Τούρκοι; Αυτή ήταν η διατεταγμένη αποστολή σου;

Mήπως για αυτό έπεσε η Κυβέρνηση Σαμαρά, μήπως για τον ελληνισμό της Αμφίπολης, μήπως για τους 50.000 μουσουλμάνους που δεν επέτρεψε ώστε να χτιστεί η μειονότητα του Βορρά, μήπως γιατί δεν παρέδιδε την Ελλάδα στην Ελληνίδα Γκιουλέν της Ευρώπης για να την διαλύσει; Ή μήπως τάχα έπεσε για το email Χαρδούβελη των αργυρώνητων αγγελιοφόρων σου, Αλέξη Τσίπρα; 

Το παρακράτος που παγίδευσε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, κάθε υπηρεσία και κρατικό θεσμό, κάθε επιχειρηματία και σύνδεσμο, κάθε πολιτικό κόμμα, που πίστεψαν ότι υπηρετούν την Ελλάδα καταστρέφοντας την, να κάνει στην άκρη, να έρθουν οι δημιουργικοί Έλληνες και Ελληνίδες από όποιο κόμμα είναι ακόμα ελληνικό να ελευθερώσουν τη σκλαβωμένη δημοκρατία στον τόπο μας. Ό,τι κατέστρεψε περισσότερο και από τον μεγαλύτερο εχθρό της Ελλάδας είναι αρκετό, ο χρόνος του τελείωσε. Να φύγουν όλοι από μόνοι τους, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, πριν είναι αργά για αυτούς. Η Ευρώπη δεν θα αυτοδιαλυθεί και μάταια κοπιάζουν πάλι.

Οι μαφιόζικες τακτικές δεν έχουν πέραση πια. Δεν θα υπάρχουν Κράτη παρίες στην Ευρώπη του 21ου αιώνα όσο και αν προσπαθούν. Όσο και αν η Αυγή δημοσιεύει άρθρα του κ.Σόρος, ο Αλέξης Τσίπρας είναι απλά ένας τελειωμένος πολιτικός αναπτήρας που εξυπηρέτησε το σκοπό του, φέρνοντας ύφεση αντί για ανάπτυξη, κατάθλιψη αντί για ελπίδα. 

Στο καλό να πάει, στα ανθελληνικά αφεντικά του.

300 Έλληνες και Ελληνίδες θα βρεθούν να φυλάξουν Θερμοπύλες και πάλι, η Ελλάδα να μην χαθεί, να μην εξευτελιστεί...