ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Δημοσιεύτηκε 26 Ιουνίου 2016

Με ένα μειδίαμα στα χείλη ο Αλέξης Τσίπρας μοιράζει τα χαρτιά για την τελευταία παρτίδα του. Χαρτιά σημαδεμένα, όπως πάντα, σε αφελείς αρχηγούς κομμάτων που οραματίζονται την πολιτική τους επιβίωση με τη συνεργασία τους με το πολιτικό δίδυμο της απόλυτης απάτης. Με τον μεγαλύτερο τζογαδόρο της ευρωπαϊκής πολιτικής, ένα πολιτικό χταπόδι, που δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν ηγέτες ισχυρών λαών και θεσμών 15 μήνες τώρα. Ποντιακό ανέκδοτο να πιστεύουν ότι μπορούν να τον ελέγξουν συμμαχώντας μαζί του η Φώφη, ο Βασίλης και ο Σταύρος.

Ο πολιτικός χρόνος του τελευταίου εκφραστή των πολιτικών του εθνικού πλιάτσικου και ξεπουλήματος, της ερμητικά κλειστής Λίστας Λαγκάρντ, τελειώνει και...


το γνωρίζει καλά σε όσα μνημόσυνα και εάν παρεβρεθεί. Είναι ζήτημα επιβίωσης λοιπόν η μετάλλαξή του και η διαφυγή του από τη μέγγενη των δανειστών τον Σεπτέμβριο που έρχεται. Η στρατηγική του εκβιασμού δεν του απέφερε παρά μόνο τον πολιτικό εξευτελισμό του που έγινε διαχειρίσιμος εξαιτίας της κατάληψης και εμπορίας της εξουσίας του Ελληνικού Κράτους. Το νικητήριο χαρτί των αποικιοκρατών μας όμως άρχισε να διαφαίνεται στο επόμενο μοίρασμα της δικής τους σημαδεμένης τράπουλας και ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να σηκωθεί από το τραπέζι πριν να είναι αργά.

Η μόνη απειλή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μία διακομματική συμμαχία μεταρρυθμιστών, αποκαθήλωσης του παρακράτους της Μεταπολίτευσης, των λαϊκιστών πολιτικών εντολοδόχων τους, είναι ο στόχος της πιο Μνημονιακής Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμένου. Το παραμύθι της ΚεντροΑριστέρας που μάχεται την ΚεντροΔεξιά είναι το προπέτασμα, το τέλειο άλλοθι, για να αποφευχθεί ο πόλεμος Μεταρρυθμιστών που δεν καρπώνονται τον κρατικό πλούτο αναγγένησης της Ελλάδας και των παραδοσιακών Κρατιστών που απαιτούν την αιώνια αντιπροσωπεία της Ελλάδας από τους δανειστές μας.

Πρώτος στόχος ο εφελκυσμός των σύμμαχων μεταρρυθμιστών Φώφης, Βασίλη και Σταύρου σε μία ουτοπική συμμαχία που μόνο σκοπό θα έχει την αποδυνάμωση του εχθρού. Δεύτερος στόχος η υπονόμευση εκ των έσω με την περιβόητη ομάδα της επανίδρυσης, παλιός συνεργάτης των Κρατιστών. Διπλό χτύπημα για την Ακυβερνησία της Ελλάδας. Ήδη οι πράκτορες των «λαμογιών» στα ενδιάμεσα στρατόπεδα δουλεύουν ώστε οι πολιτικοί αρχηγοί τους αδαείς να χαίρονται με τα πρώτα τραπουλόχαρτα που παίρνουν νομίζοντας ότι αποκτούν ρόλο σε μία συμμαχία πολιτικού ενταφιασμού τους.

Το μοντέλο Ισπανίας Ακυβερνησίας και Επανάληψης των εκλογών σχεδιάζει η Κυβέρνηση  αδιαφορώντας για το εθνικό κόστος, όπως πάντα έκανε. Άλλος να κερδίζει και άλλος να κυβερνάει. Να έρθει επιτέλους μία Οικουμενική που θα επιβάλλει τη συμμετοχή ή την απομόνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και να εξαλείψει κάθε κίνδυνο εθνικής ανάτασης, ξεριζωμού του παρακράτους της Ελλάδας. Λαθρέμποροι κοκαΐνης, πετρελαίου, καπνού, ανθρώπων, επιχειρηματίες ζόμπι, κρατικοί λειτουργοί λιπαντές του παρακράτους με τα πολιτικά αρπακτικά τους. Ένα παράλληλο Κράτος  που «τα πάντα ορεί» και την νέα γενιά εκμαυλίζει και σκλαβώνει όπως τόσο καλά έκανε και με τις προηγούμενες.

Ασφαλώς η πολιτική εξουθένωση με ένα αδύνατο να λειτουργήσει σύστημα εκλογών απλής αναλογικής θα φέρει και τις πολιτειακές αλλαγές αθόρυβα και αδιαμαρτύρητα ώστε η δημοκρατία μας να γίνει και επίσημα τυραννία. Ενός ανδρός αρχή που φυσικά θα πέφτει στη σωστή στάση για να ανταλλάσσει την προσωπική του ηδονή με τον εθνικό μας πλούτο, την εθνική μας σωτηρία. Τον απόλυτο συνεργάτη των Γάλλων και Γερμανών και του συνεργάτη του ελληνικού παρακράτους.

Το μοίρασμα στα σημαδεμένα τραπουλόχαρτα τελειώνει και η τελευταία παρτίδα του Αλέξη Τσίπρα ως Πρωθυπουργού της Ελλάδας, που θα μείνει στην ιστορία για τη σκλαβιά της για 99 χρόνια στους ξένους, ξεκινά με πέρας το φθινόπωρο. Όταν ο ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε τραβηχτεί και ο Τσίπρας σηκωθεί από το τραπέζι ως νικητής, έχοντας ήδη κλείσει τους παίχτες για το διπλανό τραπέζι. Αφήνοντας ασφαλώς τον Κυριάκο Μητσοτάκη μόνο του, αν δεν θέλει να παίξει το ρόλο του κομπάρσου που θα νομιμοποιεί τη Λέσχη στο διπλανό τραπέζι. Όπως τόσες δεκαετίες έκαναν αγνοί Έλληνες που δεν τα έπαιρναν, που δούλευαν πιστεύοντας στην Ελλάδα και εξυπηρετώντας το έγκλημα μίας Μαφίας, εχθρών της Ελλάδας, που την διέβαλλε, διάβρωσε και μένει μόνο για να τη διαλύσει οικουμενικά.

Οι δύο G να λάβουν το μερτικό τους στο παγκόσμιο τραπέζι τζογαδόρων ανυπομονούν.

Ας δούμε ποιος θα πει πάσο στο ευρωπαϊκό και ελληνικό Ελ Πάσο. Στο τέλος της νεώτερης ελληνικής ιστορίας, παρωδίας, τραγωδίας ή καλύτερα κωμωδίας του Αριστοφάνη του παρακράτους με ηθοποιούς καχέκτυπα σε αντιδιαστολή του Ευριπίδη και του Σοφοκλή…