ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

Της Λέττας Καλαμαρά 

«Στα τσακίδια Eldorado, και να μην στεριώσεις πουθενά». Είπε, γεμάτος υπερηφάνεια, ο δημόσιος υπάλληλος και σύμβουλος στρατηγικής του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και του Grinvest που γίνεται Grinvexit.

«Στα τσακίδια και η Ελλάδα, να σπάσει στης Κατερίνης τις κορφές, να μείνει ο χρυσός στο νέο Κράτος» θα λέγαμε και εμείς ως οπαδοί της Κομμούνας, της ιδεολογίας που υπερβαίνει έθνη και κράτη, σύμφωνα και με το δάσκαλο Μαρξ, που όλο και περισσότερο χρησιμοποιείται συμπτωματικά από τους κρατικούς λειτουργούς για να μπαίνουμε στο κλίμα της υποταγής.

Μία κολεκτιβοποίηση του Στάλιν του ’30 γιατί όχι καλύτερα, μία ευρωπαϊκή επανάσταση με Αρχηγό τώρα το σύντροφο Πούτιν, του δημοκρατικού αυταρχισμού, μία ακόμα Κομμουνιστική Διεθνής, το 29ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος της νέας Σοβιετικής Ένωσης υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Ε, ρε Ελλάδα που πας! Μια χώρα έρπουσα και άλλαλη.

Ο σεβαστός υψηλά αμειβόμενος κρατικός λειτουργός κ.Καρανίκας εξέφρασε πολύ ειλικρινώς τα συναισθήματά του για μία καπιταλιστική επένδυση από τη Δύση που όπως διατύπωσε εξαγοράζει συνειδήσεις, προφανώς του προλεταριάτου. Μόνο οι φιλελεύθερες ιδέες του Κομμουνισμού του ιδίου και των ομοϊδεατών του μπορούν να εκφράσουν τη χαμένη ελευθερία της ζωής μας. Μίας ελευθερίας υπεράνω ευημερίας και θρησκείας, όπου ο σταυρός της Ορθοδοξίας ξηλώνεται και πετάγεται εις τον κάλαθο των αχρήστων, μαζί με την Παναγία μας και τη ζωή μας όλη, ατημωρητί.

Ο ειλικρινής σύμβουλος εθνικής στρατηγικής του υπεράνω όλων Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, είναι άγνωστο τι άποψη θα είχε αν η επένδυση ήταν από τη μητέρα Ρωσία, που κάποτε «λάδωνε» διπλά για τις επιχειρήσεις της στην Ελλάδα, από τη συντροφική Βενεζουέλα όπου η δημοκρατία περιλαμβάνει δολοφονίες άοπλων και βρώση σκύλων, από την παραδεισένια Κίνα, όπου το ακριβό μετάξι τυλίγει ανθρώπινα δικαιώματα και  δολοφονικά σύννεφα ρύπων καλύπτουν το Πεκίνο και φιμώνουν το Διαδίκτυο ή από το ειδυλλιακό Ιράν όπου ο μεγάλος Αρχηγός του ελληνικού σκότους σχεδιάζει τη διαφυγή του, χωρίς την καλοντυμένη σύζυγο φυσικά, καθόσον εκεί ποδήλατα υπάρχουν μόνο για άνδρες.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση Eldorado θα αναλυθεί στο επόμενο κείμενο μας όπου θα διαφανούν οι πραγματικές διαστάσεις της αντιπαλότητας Eldorado και της Ελληνικής Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτό που κανείς δεν πρέπει να ξεχνά, κ.Καρανίκα, είναι ότι δεν πάει στα τσακίδια μόνο η Eldorado, καλώς ή κακώς. Στα τσακίδια πάνε και 2.200  οικογένειες ανθρώπων της βιοπάλης. Γενναίων Ελλήνων που κατεβαίνουν στα έγκατα της Ελλάδας για να εξορύξουν το χρυσό της και να ταΐσουν τα παιδιά τους με τον ιδιωτικό μισθό τους εν αντιθέσει με τους κρατικοδίαιτους υπαλλήλους, στους οποίους ανήκετε και εσείς, που αμείβονται από τους φορολογούμενους βαριά πολίτες, θεωρητικά για να μεριμνούν για το συμφέρον της Ελλάδας και την ευημερία των πολιτών.

Ασφαλώς σε μία χώρα, σε μία κοινωνία, όπου το 82,1% σύμφωνα με την έρευνα της Marc, πιστεύει ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας εξαγγέλλει ψέματα και εξακολουθεί να αποδέχεται την Κυβέρνησή του, όλα είναι πιθανά και αποδεκτά. Ακόμα και ο πολιτικός τους βιασμός εις το όνομα μία νέας τύπου δημοκρατίας, μίας νομεκλατούρας όπου οι σημερινοί κοινωνικά ιθύνοντες επικροτούν για να διατηρήσουν τα οφίτσιά τους, ίσως και τα ακριβά τους βίτσια εις βάρος του ελληνικού λαού.

Στα τσακίδια λοιπόν και οι 2.200, μαζί με γυναίκες και παιδιά. Ε, κύριε Καρανίκα; Εκτός και αν ετοιμάζετε φιλόπτωχα συσσίτια, με την αρωγή Πολιτείας και Αρχιεπισκοπής και πολύ Χαμόγελο...