Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

Της Λέττας Καλαμαρά

Δημοσιεύτηκε 20 Ιαν 2018

Για όλους εμάς που η ζωή είναι κάτι παραπάνω από ένα πιάτο φακές που μπαίνει και βγαίνει στη σάρκα μας, είναι δύσκολο να πιστέψουμε την εθνική ομοψυχία του ραγιαδισμού. Ασφαλώς ένα πιάτο φακές ΓΙΑ όλους υποσχέθηκε ο σημερινός Πρωθυπουργός στους εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένους που συγκεντρώνονταν στο Σύνταγμα της χώρας για μία καλύτερη μέρα. Σε συλλαλητήρια που ξεχάστηκαν αμέσως από τον Αλέξη Τσίπρα και τους προύχοντες με μνήμη χρυσόψαρου, μόλις έγινε η ανατροπή της προηγουμένης Κυβέρνησης, του κ. Σαμαρά.

Ένα πιάτο φακές ΣΕ όλους ήθελε και ο Πρωθυπουργός της χώρας όταν επεδίωκε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ με τη θέληση και την ευθύνη του λαού, που τζογάριζε σ΄αυτόν πρόθυμα για να διαγράψει τα όργια της Μεταπολίτευσης εις βάρος της πατρίδας. Κατέληξε να υποθηκεύσει τη χώρα μέχρι το 2060 φορτώνοντας επιπλέον εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ αναίτια και χωρίς να δώσει λόγο ακόμα. Να γίνει η Ελλάδα ένα με τα Σκόπια, να ενωθεί με το διαμελισμό μας στα πρότυπα της πάλαι ποτέ ισχυρής Γιουγκοσλαβίας. Μακεδονία με Ρώσο Πρόεδρο, Θράκη με Τούρκο, Κρήτη με Γάλλο και γκρίζα Νησιά για όλους.

Ο ελληνικός λαός είπε το μεγάλο ΟΧΙ τότε και δείλιασε η παρέα της φακής και ο στρατός της να αναλάβει το ρίσκο. Η επίσημη επιβολή της «ανελεύθερης» δημοκρατίας δεν ευοδώθηκε και το σχέδιο του Μνημονιακού ξεπουλήματος των εθνικών παραχωρήσεων σε νησιά Ανατ.Αιγαίου, Θράκη και Μακεδονία επιστρατεύτηκε για το σταθερό εδώ και δεκαετίες σχέδιο υποδούλωσης της Ελλάδας με τον πιο ατιμωτικό και άγριο τρόπο, πάντα σε συνεργασία με ντόπιους όπως με το διαμελισμό της Κύπρου το '74. Στο ίδιο έργο θεατές με τους ίδιους πρωταγωνιστές και πάντα ηλίθιους Έλληνες έμπορους εξουσίας και προσωπικής ηδονής. Φυσικά και κάποιος κ.Νίμιτς με 5 σημαδεμένα χαρτιά που όλα έχουν Μακεδονία για την επόμενη Κυβέρνηση που θα εκλέξουν.

Η νομενκλατούρα της αρπαχτής, των λαθρεμπόρων και των ανωμάλων καταχραστών της εξουσίας, που εξουσίασε την πολιτική εξουσία και κάθε άλλη εξουσία συνεχίστηκε και ντύθηκε με τα άμφια της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Συνέχισε με καναλάρχες εγκληματίες, παρανόμους τόσα χρόνια να μας λιθοβολεί καθημερινά με μία τεχνητή πραγματικότητα. Μία ιδεολογική απάτη που οδεύει τώρα και στο Νταβός για τη κατήχηση της στην υποταγή και την εθνική αντιπροσωπεία των λαών. Για το οριστικό ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Τεχνητή νοημοσύνη που θα μας πει σύντομα στο συνέδριο της εφημερίδας "Η Ναυτεμπορική" και ο εκλεκτός καθηγητής της αλλοδαπής κ. Σηφάκης ή τεχνητή πραγματικότητα και προδοσία θα δείξει. Η Ελλάδα πάντως εμφανίζεται διά στόματος των ταγών της να παραδίδει "εξ' ημισείας" τη Μακεδονία στους παραχαράκτες της ιστορίας με άγνωστο αντάλλαγμα. Σ’ ένα συνονθύλευμα εθνικιστών και αλλοπρόσαλλων εθνοτήτων που υπό την προστασία του σκοτεινού διεθνούς κέντρου υπερχρέωσης των Κρατών και διακίνησης της άσπρης σκόνης από το Αφγανιστάν διεκδικεί την ταυτότητά μας, βιάζοντας ασύστολα το έθνος μας.

Μέσα σ’όλα και οι καπηλευτές της νοημοσύνης μας που βρήκαν ευκαιρία να χτίσουν πολιτική καριέρα στις συγκεντρώσεις της εθνικής αγανάκτησης πια. Όλη η Ελλάδα πρέπει να ενωθεί στα συλλαλητήρια, βουβά χωρίς φανφάρες και φασαρίες. Να στείλει στην Οικουμένη και κυρίως στους ντόπιους εκποιητές το μήνυμα της θέλησης του ελληνικού λαού να δηλώσει την ταυτότητά του και τίποτα άλλο.

Μπορεί δύο επιβήτορες της Ελλάδας ντυμένοι Έλληνες εφιάλτες να έφεραν την Ελλάδα στο χάλι αυτό να φοβόμαστε να πούμε ότι δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία υπάρχει ακόμα όμως φλόγα αιώνια για να τους κάψει. Και θα τους ΚΑΨΕΙ. Να βγάλει τα αληθινά πρόσωπά τους στην επιφάνεια να δείξει πώς μία εγκληματική οργάνωση βίασε τις ζωές των Ελλήνων και τους έκανε γιουσουφάκια, με τις ευλογίες της ντόπιας πατριωτικής μαφίας που μπροστά της ωχριά η μαφία της νύχτας.

Πώς εξόντωνε ένα προς ένα κάθε κύτταρο της κοινωνίας, πώς ελέγχει Κυβέρνηση, Εκκλησία, Στρατό, Δικαιοσύνη, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Εφημερίδες και Τηλεόραση με μία ηλίθια θεωρία αναγκαίας εθνικής εξάρτησης υποταγής που μερικά ψυχία αποτελούν τα αντίδωρα της προδοσίας. 

Τέλος στα παραμύθια της τεχνητής νοημοσύνης που δεν κατέλαβε ποτέ ότι ο Έλληνας δεν είναι ένας αριθμός που ξεπουλιέται για μία ανούσια παραμονή στην εξουσία σε μία ζωή που είναι κάτι παραπάνω από ένα κρέας που μπαίνει και βγαίνει.

Τουλάχιστον από αυτή τη βρώμικη στάση μπορεί και να γεννήθηκε ένας επόμενος Έλληνας Πρωθυπουργός...