ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Την πολιτική επιβίωση του Αλέξη Τσίπρα και του μεταπολιτευτικού καθεστώτος, των επίδοξων καναλαρχών και των "γκιουλενικών" κρατικών και ιδιωτικών υπαλλήλων, βλέπει η αφέντρα της Ευρώπης
στο πρόσωπο του μεγάλου σε ηλικία αλλά μικρού τελικά σε πολιτικό βάρος Βασίλη Λεβέντη, που φιλοδοξούσε και αυτός κάποτε να φέρει το νέο στην Ελλάδα.
 
Ένα προξενιό που χτίστηκε επί μήνες με την αποστολή του αγγελιοφόρου της στα γραφεία του κόμματος για να ρίξει τα δίχτυα της και να πιάσει εύκολα το νέο "ψάρι" της πολιτικής. Στην εθνική κολυμβήθρα του Αλέξη Τσίπρα πέφτει ο Βασίλης Λεβέντης που δεν θέλει να γίνει "τσογλάνι" του, δεν θέλει να γίνει "δεκανίκι" του αλλά θα γίνει μέσα στο κατακαλόκαιρο Υπουργός του, συγκυβερνήτης του, καταδικάζοντας ασφαλώς ταυτόχρονα και αυτός την αλλοπρόσαλη πολιτική του Αλέξη Τσίπρα. Εδώ φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει ενίοτε την πολιτική της Κυβέρνησης, του εαυτού του, ο Βασίλης Λεβέντης θα δυσκολευτεί να παριστάνει τον πολιτικό Ιανό της δύσμοιρης Ελλάδας. Επικοινωνιακό σανό να υπάρχει και όλα γίνονται.

Η ταύτιση τού επί δεκαετίες ρήτορα των καταγγελιών της διαπλοκής και της αρπαχτής με το ΣΥΡΙΖΑ, που ταυτίστηκε με το πολιτικό ψέμα και την απάτη είναι πλέον ξεδιάντροπη. Ό,τι ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει ο Βασίλης Λεβέντης και ότι δεν ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ομοίως και η Ένωση Κεντρώων. Τέτοια ταύτιση δεν θα την περίμενε και ο πιο δύσπιστος ψηφοφόρος του Βασίλη Λεβέντη που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την ευκαιρία για κάτι διαφορετικό για να λάβει τώρα την απόδειξη του αντιτίμου της ηδονής της εξουσίας για τους βουλευτές ή βολευτές της Ένωσης Κεντρώων. Όλα πάντα για το καλό της Ελλάδας. Όπως ακριβώς και τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ της ιστορικής πια διακυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα που ο Βασίλης Λεβέντης ψήφισε ότι δεν χρειάζεται ο κόπος για να ερευνηθούν. Ας πληρώσουν οι αγέννητοι Έλληνες του τέλους του 21ου αιώνα εις το όνομα της ελληνικής αποικίας. Η παγκόσμια δουλειά να γίνεται και όλοι καλά. Αλίμονο στους αδαείς και τους ρομαντικούς. Τους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων της Βορείου Ελλάδας που έκλεξαν το Βασίλη Λεβέντη.

Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός απλά αντανακλά την επιπολαιότητα του λαού μας που αρέσκεται σε συνθήματα, φανφάρες, κορδέλες και εξαγγελίες. Χωρίς εθνική στρατηγική, χωρίς πολιτικά προγράμματα, χωρίς υπευθυνότητα ο καθένας αυτό-προσδιορίζεται σε καθημερινή βάση και στην ουσία εξυπηρετεί τα δόλια σχέδια των παρουσιαζομένων σωτήρων της πατρίδας που μέσα από εκβιασμούς, θρησκοληψίες, ανώνυμες επιστολές και τρομοκρατικά χτυπήματα διαβαίνει το Ρουβίκωνα και υποτάσσει το λαό μας.

Αν δεν αλλάξουμε συντόμως ως άτομα δεν θα αλλάξουν και οι πολιτικοί μας αντιπρόσωποι στο Κοινοβούλιο. Απλοί διαλαλητές της διαπλοκής μέσα σε ένα λεβέντικο φερετζέ της πολιτικής, μεσίτες στην υποδούλωση της χώρας και του λαού της. Δυνάστες της ζωής μας, μίας ερμαφρόδιτης ηδονικής υποτέλειας και εκπόρνευσης στο βούρκο της προφητείας. Ζητείται ελπίς ...