ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΛΟΚ



Άμεση και ορθή ήταν η αντίδραση του Υπουργού Άμυνας κ.Αβραμόπουλου στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Το Βήμα" που εμπλέκει τις δυνάμεις των ΛΟΚ στην εκπαίδευση της "Χρυσής Αυγής". Είναι πολύ βαριές οι συλλήβδην και ανώνυμες κατηγορίες στους Αξιωματικούς, Υπαξωματικούς, άνδρες και γυναίκες των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού, που αποτελούν την ελίτ των Ενόπλων Δυνάμεων κάθε χώρας και καθημερινά ζουν για το άγνωστο. Προφανώς η έγκριτη εφημερίδα κατέχει ονοματεπώνυμα, για τη στρατιωτική εκπαίδευση πολιτικών οργανώσεων, που ο Εισαγγελέας και οι ανακριτικές αρχές θα αναζητήσουν για τις κατάλληλες περαιτέρω ενέργειες. Βέβαια σε κάθε δημοσιογραφική επιτυχία πάντα ελλοχεύει και ο κίνδυνος εκμετάλλευσης του μέσου. 

Είναι γεγονός πως το Παρακράτος της χώρας μανιωδώς προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να ελέγξει και να εμπλέξει αυτό που είχε μάθει να κάνει παλαιότερες δεκαετίες στην πολιτική ζωή του τόπου. Να δει τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού, τα γνωστά ΛΟΚ, στο Σύνταγμα, στη Θεσσαλονίκη, σε όλη τη χώρα να αναλαμβάνουν κατόπιν διαταγής ένα ρόλο αντίστοιχο του Αιγυπτιακού Στρατού. Ένα ρόλο ανάλογο με το προδοτικό πραξικόπημα του Ιωαννίδη στη Κύπρο το 1973. Πάντα για το καλό της Ελλάδας. Ενδεχομένως και μερικών εξωχώριων που τροφοδοτούν τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ.

Οι σημερινοί άνδρες και γυναίκες των ΛΟΚ βέβαια γνωρίζουν τη σημαίνει θυσία για την Ελλάδα και είναι πανέτοιμες να χύσουν το αίμα τους αν χρειαστεί. Ο διάβολος όμως πολλές φορές φοράει και ράσα. Έτσι κάποιοι προφανώς αφελώς δήλωναν ότι αν χρειαστεί για το καλό της χώρας θα κατεβάσουν το Στρατό στους δρόμους. Να διώξει τους Πακιστανούς, Αλβανούς και λοιπούς που βεβηλώνουν τη χώρας μας. Να κατεβάσουν κάποιους εκπαιδευόμενους στην καταστολή διαδηλώσεων. Με την ευλογία της Παναγίας πάντα. Για το καλό της Σουμελά που εξάλλου δεν επιτρέπει να έρθει το Στρατηγείο των Ειδικών Δυνάμεων στην Αθήνα, στον φυσικό Αρχηγό του και να ελέγχεται. 

Το βέβαιο και ευτυχές είναι ότι η σημερινή στρατιωτική ηγεσία δεν διανοείται ότι μπορεί να στραφεί εναντίον του ελληνικού λαού. Κανείς Αρχηγός δεν πρόκειται να δώσει αυτή την εντολή και αυτό είναι το ενοχλητικό για την Παράγκα που καταρρέει. Και για αυτό θα αλλαχθεί σύντομα. Για κάποιον πιο "πατριώτη", πιο "θρησκευόμενο"...