ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ

Δημοσιεύτηκε 7 Νοε 13

Πρωτοφανείς εικόνες της Άγριας Δύσης ζούμε τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Την ώρα που τα παιδιά της επαγγελματικά δολοφονούνται, οι δύο κόσμοι της χώρας και του κόσμου, το χθες και το αύριο της Μεσογείου, αναμετρώνται χωρίς έλεος.
 
Ευυπόληπτα διακομματικά μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου φιγουράρουν στη σειρά αναμονής για την άρση ή μη της πολιτικής τους ασυλίας, οδεύοντας στην ελληνική Δικαιοσύνη για την αθώωση ή την αποκαθήλωσή τους. Εκατομμύρια ευρώ ορφανά αναζητούν, χωρίς αιδώ, τη χαμένη προστασία τους, την τράπεζα του παρακράτους, για να κρυφτούν.
Ο κ.Τσίπρας με την αγριάδα του Τέξας ακόμα στο πρόσωπό του δυσπιστεί για την ελληνική Κυβέρνηση και πυροβολεί αδιακρίτως. Πετώντας τα  βιβλία του Μάρξ κάπου εκεί σε κάποιο αεροδρόμιο των ΗΠΑ θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε ακυβερνησία και εκλογές. Να "ιππεύσει" και αυτός το άλογο της εξουσίας εις βάρος του ελληνικού λαού, όπως τόσοι άλλοι μέχρι σήμερα.
Αντέχει η Ελλάδα, αντέχουν οι Έλληνες διαχρονικά. Αιώνες έμαθαν το ζυγό και τους δημογέροντες. Τι και αν χρεοκοπήσει η χώρα. Η δολάριο δραχμή θα μας σώσει. Οι προεστοί του χθες, στρατός και κλήρος, θα αλλάξουν ρούχα και θα συνεχίσουν για γενεές μαζί με τα παιδιά τους την εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία της χώρας.
Το παρακράτος πλέον άρχισε να κλονίζεται στα αλήθεια. Αυτό που φάνταζε αδιανόητο για 2 αιώνες δείχνει πιθανό. Να ενωθεί η χώρα με την Ευρώπη. Θα κάνει το παν για να ανατινάξει αυτή την ένωση. Να σπάσει τη χώρα στα δύο. Ιδεολογικά, πολιτικά, κοινωνικά, γεωγραφικά. Θα προσεγγίσει έναν - έναν τους βουλευτές. Θα υποσχεθεί, θα φοβερίσει, θα παραπλανήσει.
Η δύσκολη δουλειά έγινε όταν η ισχυρή διακομματική Κυβέρνηση της χώρας έσπασε. Για το καλό της πατρίδας φυσικά.
Αἰδὼς Ἀργεῖοι