ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ



Την ημέρα που ο Έλληνας Πρωθυπουργός κος Σαμαράς απευθύνεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την ημέρα που η μία μετά την άλλη ξένες εταιρείες αναγγέλλουν τις επενδύσεις τους σε ανθρώπους και σε χρήμα στη χώρα μας, την ημέρα που φαίνεται πλέον η αχτίδα φωτός να ανατέλλει για να ζεστάνει όλους αυτούς που δεν στείλανε εμβάσματα στο εξωτερικό, ένα κύμα τρομοκρατίας με έργα και λόγια ξεσπάει για να μας θυμίσει το σκοτεινό κόσμο της Ελλάδας του χθες. 

Σε μία δε περίεργη σύμπτωση την ίδια ημέρα αναμένεται και η Ελληνική Δικαιοσύνη να δείξει στην κοινωνία την αποφασιστικότητα της να συγκρουστεί με το χθες και να εφαρμόσει τους Νόμους της λογικής που αφορούν το δανειζόμενο και τοκιζόμενο δημόσιο χρήμα του λαού.

Το τι θα δούμε στα δελτία των οκτώ σήμερα το βράδυ και με ποια σειρά θα το μάθουμε σε λίγες ώρες. Ευρώπη, τρομοκρατία, δικαιοσύνη ή τον αυριανό καιρό.

Ότι και να δούμε πάντως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο χείμαρρος της οργής του λαού, που είναι χωρίς δουλειά χωρίς αμοιβές και με χρέη στο Κράτος, γίνεται όλο και ορμητικός. Αν δεν κάνει την δουλειά ο κ.Σαμαράς και η Ελληνική Δικαιοσύνη θα την κάνει ο λαός. Δεν υπάρχει λαός που να μπορεί να ζήσει μόνος στον 21ο αιώνα στη γειτονιά της Ευρώπης και κανείς δεν αντέχει κάποιον βρώμικο πλέον στην παρέα του. 

Τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του χθες δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Ανασχηματισμός, δημοσκοπήσεις και εκλογές κι πάμε πάλι έχουν γίνει ανιαρά θέματα πλέον. Όλοι κοιτάνε το Ταμείο. Και το ταμείο στο τέλος του μήνα είναι γεμάτο για μισθούς, συντάξεις και επιχειρηματικά δάνεια μόνο από το ποτάμι των Βρυξελλών.

Συνεπώς πιο πιθανό είναι να πνίξει το ποτάμι αυτούς που το μαστιγώνουνε παρά να γυρίσει πίσω. Εκτός και αν η Σελήνη τρελαθεί και όλοι πάμε για μαρούλια, εξαθλίωση και  υποδούλωση στους δημογέροντες του χθες.

Βεβαίως η Ελλάδα είναι πολύ ανίσχυρη ακόμα χώρα για να μπορέσει να ταξιδέψει στη Σελήνη και να επηρεάσει τα νερά της χώρας μας. Δεν μένει βέβαια να δούμε επιτέλους και τι προσεύχονται στα μοναστήρια για αυτή τη χώρα...