ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Δεν έχει τελειωμό η φαντασίωση των επίδοξων δελφίνων για την Αρχηγία του Ελληνικού Στρατού. Μετά από τόσα χρόνια αιματηρών περικοπών ο ιθύνων στρατιωτικός νους της φετινής παρέλασης στο Σύνταγμα ενώπιον της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας υπέγραψε και ανέδειξε την ελληνική φαντασία του στρατιωτικού πνεύματος.

Για την αποφυγή των οδοιπορικών εξόδων και της μετακίνησης προσωπικού και μέσων από την επικράτεια, πράγμα αυτονόητο για έναν επιχειρησιακό στρατό, βάπτισε μία Μονάδα Ειδικών Δυνάμεων με άλλη ιδιότητα για να επιδείξει την επιχειρησιακή ικανότητα της χώρας ανέξοδα. Φυσικά για τους ξένους γνώστες του Πολέμου μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει αυτό το γεγονός καθόσον η επιχειρησιακή ικανότητα ενός σύγχρονου Στρατού αποδεικνύεται είτε με την παρουσία του στα πεδία των μαχών σε οποιαδήποτε απόσταση και με οποιαδήποτε μορφή και αν έχουν αυτές είτε με τη δαπάνη χρημάτων και όχι με επικοινωνιακό καμουφλάζ.

Βεβαίως οι θητεύσαντες κατ’ επανάληψη σε θέσεις εξωτερικού με παχυλές αποζημιώσεις σημερινοί επίδοξοι Αρχηγοί Στρατού, αναρριχηθέντες με κινηματογραφική  ταχύτητα και διάδοχοι εξαιρετικών προκατόχων τους που τιμήθηκαν για την ικανότητά τους μετά την αποστρατεία τους μέχρι και με κρατικές θέσεις σε πετρελαϊκές εταιρείες, με επίσης παχυλούς μισθούς, μπορούν να επιδεικνύουν στον ελληνικό λαό τη φαντασίωση και την εικονική πραγματικότητα. 

Το κακό είναι τα μέσα που χρησιμοποιούν ιδιοτελώς και η παραπλάνηση της πολιτικής ηγεσίας η οποία αν οδηγηθεί σε επικίνδυνες ατραπούς μπορεί να εξανεμίσει τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών ανώφελα. 

Είναι βέβαιο λοιπόν ότι η φετινή στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου αναλόγως και της ηγεσίας που επιδιώκεται να επιβληθεί να έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις από τα παράκεντρα εξουσίας θα είναι ξεχωριστή. Με πολλά μηχανοκίνητα μέσα, με πολύ κόσμο και ενδεχομένως με πολύ τρόμο…