ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς απαντήσεις έμεινε η πρόσφατη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε επίλεκτο στρατόπεδο του Βόλου όπου εκτός των προβλεπόμενων από την Υπηρεσία φυλάσσονταν πιστόλια στο συρτάρι του Διοικητή του Λόχου Στρατηγείου της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών. 

Οι υπεύθυνοι ελέγχου εφαρμογής των αυστηρών στρατιωτικών κανόνων παρέμειναν όλοι στη θέση τους. Ο ίδιος υπεύθυνος που διαβεβαίωνε εγγράφως τη στρατιωτική ιεραρχία, την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας και την κοινωνία μετά τη διενέργεια μάλιστα επισήμων Ένορκων Διοικητικών Εξετάσεων ότι κανείς δεν άκουσε και δεν γνώριζε για την, σύμφωνα με το κατηγορητήριο των εισαγγελέων κατά των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εγκληματική συμμορία συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντα του προφανώς με την πλήρη εμπιστοσύνη της ιεραρχίας. Καμία πειθαρχική ή ποινική ευθύνη στους εντέχνως καλύπτοντες έκνομες ενέργειες. Καμία ενημέρωση από πλευράς της ευαίσθητης στρατιωτικής εισαγγελίας.

Ο Βόλος, βέβαια, μία περιφέρεια με υψηλό ποσοστό της Χρυσής Αυγής, έδρα της Μητρόπολης Δημητριάδας του μακαριστού Χριστόδουλου, επιφανών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου που ενεπλάκησαν στις υποθέσεις παράνομων στοιχημάτων του ΟΠΑΠ, επίλεκτων στρατευμάτων του Στρατού και παράνομων υιοθεσιών δεν μπορεί να είναι άντρο τρομοκρατίας. 

Η Ελλάδα, η Κυβέρνηση, η Βουλή, η Δικαιοσύνη στρατιωτική και μη και η κοινωνία πρέπει να είναι αμείλικτη στις υποθέσεις κλοπής δημοσίου χρήματος, εγκληματικών συμμοριών και συγκάλυψης της τρομοκρατίας. Η πολιτική και στρατιωτική  ηγεσία ευχόμαστε ότι θα πράξει το καθήκον της και θα εκκαθαρίσει κάθε θύλακες του παρακράτους στο στράτευμα οδηγώντας τον στην εποχή όπου το σκοτάδι θα δώσει τη θέση του στο φως της ελπίδας και της αναγέννησης της χώρας συνολικά…