ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

220 εκατομμύρια ευρώ αναζητούν οι ελληνικές και διεθνείς ελεγκτικές αρχές από παράνομες εισπράξεις κοινοτικών κονδυλίων σύμφωνα με έγκριτο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» που προφανώς οδηγήθηκαν σε άγνωστες δεξαμενές και τραπεζικούς λογαριασμούς.  

Τα ευρωπαϊκά ποσά που εξανεμίστηκαν την προηγούμενη δεκαετία μέσα από επίσημα χέρια και μέσα από κοινοτικά προγράμματα πληροφορικής είναι ασύλληπτα για τον μέσο έλληνα που πίστεψε στο όραμα της ψηφιακής Ελλάδας. Πολύ περισσότερο βέβαια για τους ευρωπαϊκούς αξιωματούχους που πίστευαν ότι συνδράμουν στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών για τον Έλληνα πολίτη που μέχρι πρότινος ήταν ανύπαρκτες.

Μαχαιρώματα έξω από τα γραφεία της Κοινωνίας της Πληροφορίας, παρακολουθήσεις, τραμπουκισμοί στα θεσμικά όργανα των εταιρειών Πληροφορικής, εισβολές κουκουλοφόρων στα γραφεία ενοχλητικών εταιρειών και του επίσημου συνδέσμου των εταιρειών πληροφορικής και επικοινωνιών και ό,τι άλλο χωράει στη φαντασία των αστυνομικών θρίλερ για τον έλεγχο της πληροφορικής και της πληροφορίας στη χώρα μας, καθώς και το ξέπλυμα προφανώς εκατομμυρίων ευρώ.

Οι αχυράνθρωποι και σε αυτό το χώρο γνωστοί στους κατοικούντες την Ιερουσαλήμ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προβεβλημένοι. Σε στενή συνεργασία με τον πυρήνα της Κυβέρνησης και με στενές σχέσεις με αποκαλούμενους κατά τους γείτονες «τρομοκράτες» που μπαινόβγαιναν στη χώρα εκμεταλλευόμενοι εμπορικές εκθέσεις διεθνούς εμβέλειας ανά την επικράτεια.

Ας ελπίσουμε ότι ο κρατικός μηχανισμός και η διεθνής οργάνωση της OLAF θα αποδειχθούν αποτελεσματικοί και γρήγοροι στο λαβύρινθο της πληροφορικής που δημιουργεί μεν την ψευδαίσθηση της διαφυγής σε άλλες διαστάσεις αλλά στο τέλος μάλλον καταλήγει σε όπλα μέσα σε σκάφη ελέγχου της κοινής συνείδησης…