ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Εκδήλωση για Οικογενειακές Επιχειρήσεις:«Οικογενειακές Επιχειρήσεις: Οι Μηχανές της Οικονομίας» από τo ALBA σε συνεργασία με το IEBusinessSchool της Μαδρίτης και την NextGenLeadershipS.L.

To ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, σε συνεργασία με το IE Business School της Μαδρίτης και την Next Gen Leadership S.L. διοργανώνουν την Τετάρτη 7 Μαϊου, την εκδήλωση με θέμα «FamilyBusinesses: Engines of the Economy» που εστιάζει στο ρόλο των οικογενειακών επιχειρήσεων στην οικονομία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Ηεκδήλωσηέχει σαν στόχο να απαντηθούν τα ερωτήματα «Πώς μεταβιβάζουν στην επόμενη γενιά την επιχειρηματική σκέψη και τις αντίστοιχες δεξιότητες οι οικογενειακές επιχειρήσεις;» και «Πώς διατηρούν και αναπτύσσουν την οικογενειακή περιουσία σε βάθος γενεών μέσα από αυτή τη διαδικασία;». Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο ρόλο της εκπαίδευσης προς αυτήν την κατεύθυνση...


Προσκεκλημένη ομιλήτρια είναι η CristinaCruz, Καθηγήτρια Επιχειρηματικότητας στο ΙΕ BusinessSchool, με σημαντικό ερευνητικό έργο στη μελέτη της επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο οικογενειακών επιχειρήσεων. Η CristinaCruzθα μιλήσει για την κατάλληλη προετοιμασία της επόμενης γενιάς επιχειρηματιών με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση με εκπροσώπους Ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων. Στη συζήτηση αυτή θα συμμετάσχουν η κυρία Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη από την Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία – Αλεξ. Πίττας ΑΕΒΕ, ο κύριος ΑναστάσηςΛώζος από την Λώζος ΑΕκαι ο κύριος Αλέξανδρος Σαρακάκης από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη. Η συζήτηση θα είναι ανοικτή και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απευθύνει σχετικές ερωτήσεις στους  προσκεκλημένους ομιλητές.

ΗεκδήλωσηθαπραγματοποιηθείστοαμφιθέατροτουALBAGraduateBusinessSchoolatTheAmericanCollegeofGreece, Ξενίας 6-8 στηνΑθήνα (Πλ. Μαβίλη), με ώρα προσέλευσης 18:00. Θα ακολουθήσει networkingcocktail.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχήαποστέλλοντας email στο ahead@alba.edu.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Αλέξη Κομσέλη στο ahead@alba.edu.grκαι 2108964531.