ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ;

Καθημερινά βομβαρδίζεται η κοινωνία με πλούσιους συμπολίτες που ζούν εις βάρος των υπολοίπων. 608.000 ευρώ ξέχασε να δηλώσει συνταξιούχος στο ελληνικό Κράτος, αποφεύγοντας τα φορολογικά βάρη που την ίδια ώρα άλλοι με πενιχρά εισοδήματα καταβάλλουν από το υστέρημά τους χρήματα για μία καλύτερη παιδεία, μία καλύτερη υγεία, ένα καλύτερο αύριο που αργεί απελπιστικά να έρθει.

Δεν ξέρουμε αν ο λαθρεπιβάτης συνταξιούχος της Ελλάδας ήταν συνοδοιπόρος με τους αγανακτισμένους του Συντάγματος. Δεν ξέρουμε αν ο συνταξιούχος λαθρεπιβάτης της Ελλάδας ήταν ένας αντιμνημονιακός ψηφοφόρος που εξύβριζε καθημερινά την βάρβαρη Τρόικα. 

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι τα παράσιτα του χθες θέλουν να ορίσουν το αύριο της χώρας. Το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας. Είναι η ώρα οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι της πείνας να δείξουν με το δάχτυλο τους υποψήφιους πραιτωριανούς της Νέας Ελλάδας. Αυτούς που γνωρίζουν και ανέχονται. Στην Ελλάδα του ευρώ και της Ευρώπης δεν χωράνε και οι δύο. Τα θρυλικά «λαμόγια» της κοινωνίας μαζί με το λαό. Μικρά και μεγάλα. 

Οι επικείμενες εκλογές δεν είναι εκλογές Κυβέρνησης. Οφείλουν όλοι όμως που κόπτονται για τη μοίρα αυτής της χώρας να εξοβελίσουν τους συνταξιούχους της ντροπής και τους ρητορικούς πολιτικούς αντιπροσώπους τους…