ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ 300



Δημοσιεύτηκε 8 Δεκ 2014

Όλα έχουν ένα τέλος και η ώρα της αλήθειας για τους 300 γενναίους ποιμένες του έθνους φθάνει την 29η Δεκεμβρίου 2014. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς αποφάσισει να εκκινήσει την διαδικασία ψήφισης και διαδοχής του κ.Παπούλια στη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο λαός με τους αντιπροσώπους του θα επιλέξει το αύριο της χώρας και της επόμενης γενιάς, που ήδη χρωστάει πολλά σε αυτούς που τη γέννησαν. Αν οι 300 επιλέξουν να ψηφίσουν ένα Έλληνα που θα ενώνει τη χώρα και δημιουργήσουν μία Κυβέρνηση των 180 τότε η Ελλάδα θα αποκτήσει μία πολιτική σταθερότητα μέχρι το 2016. Θα ξεκαθαρίσει στην οικουμένη την απόφαση της να συνοδοιπορήσει με τους πολιτισμένους λαούς της Δύσης που έχουν φτάσει ήδη στο διάστημα με την ελπίδα να πρωταγωνιστήσει μία ημέρα.

Αν οι 300 δεν φθάσουν τότε η Ελλάδα θα επιλέξει τη μοίρα της άμεσα με έναν άλλο Πρωθυπουργό, με ένα άλλο Κοινοβούλιο. Ένα Κοινοβούλιο που θα είναι απαλλαγμένο από μία αντιπροσώπευση θνησιγενών κομμάτων, ανεξάρτητων μεμονωμένων, φασιστικών αντιλήψεων και κυρίως μεταπολιτευτικών αμαρτωλών εξουσιαστών. Ένα Κοινοβούλιο που θα σηκώσει τις βαρύτερες ευθύνες και θα είναι το κρισιμότερο της ιστορίας μας για τον 21ο αιώνα σε όποια μορφή και αν παίρνει.

Σε κάθε περίπτωση η ώρα που όλοι θα κοιταχτούμε στον καθρέπτη ως έθνος πλησιάζει, ίσως για τελευταία φορά. Είναι βέβαιο ότι ο χρόνος πλέον κυλά εις βάρος της χώρας η οποία ευρισκόμενη σε μία πολιτική και κοινωνική αβεβαιότητα θα αποτελέσει πεδίο δόξης λαμπρό για κάθε επιβουλή συμμάχων και εχθρών, με ή χωρίς στρατεύματα, εντός και εκτός των τειχών. 

Ο βαθμός του διχασμού ή ενότητας τούτο το μήνα θα καθορίσει το μέγεθος της Ελλάδας στον 21ο αιώνα και τον τρόπο ζωής μας. Την ευημερία ή τη δυστυχία των προσφύγων και των μεταναστών.

Ας ευχηθούμε η γέννηση του Κυρίου και το Άγιο Φως να δώσουν τη λύση που αρμόζει στην ιστορία μας και να καταλήξουμε, με ή χωρίς βουλευτικές εκλογές, σε μία Νέα Ελλάδα, την πραγματική Ελλάδα που χάθηκε πριν από αιώνες, χωρίς βέβαια να απαιτηθεί μία ακόμη Μικρασιατική καταστροφή μέχρι τη σταύρωση του Κυρίου…