ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

TΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δημοσιεύτηκε 31 Δεκ 2014

Το 2014 φεύγει και το σωτήριο έτος 2015 μ.Χ. έρχεται. Μαζί με το 2014 έφυγε και η πιο ανώμαλη ελληνική Βουλή, στην οποία υπήρχαν εκπρόσωποι μίας απροσδιόριστης  προέλευσης και συμπεριφοράς, καθαρά αντικοινωνικής.

Η πιο λυπηρή πολιτική περίπτωση αυτού του απερχόμενου "απολιτίκ" πολιτικού κόσμου ήταν αυτή του κ.Κουβέλη. Ένας πολιτικός που πρόδωσε τους ψηφοφόρους του, που πίστεψαν σε μία ευρωπαϊκή αριστερά ευθύνης, που εγκατέλειψε την Κυβέρνηση για χάρη της ΕΡΤ, ενός από τους πιο αμαρτωλούς ίσως δημόσιους οργανισμούς και που αρνήθηκε πεισματικά μέχρι τέλος την ομαλή τήρηση του Συντάγματος, για τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών ανά τετραετία.

Με μία αφέλεια ανώριμου εφήβου επέμεινε στις διαλυτικές τάσεις του κόμματος της ΔΗΜΑΡ και αδιαφόρησε για την καταπόντιση της στη συνείδηση του λαού και τις δημοσκοπήσεις, για έναν άγνωστο λόγο.

Φυσικά όπως λέει και ο λαός «την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς». Και η πολιτική προδοσία έχει το κομματικό κόστος της τελικά.

Σήμερα ο κ.Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ έλαβε από τον κ.Τσίπρα το πρώτο πολιτικό αντίτιμο των επιλογών του. Την 25η Ιανουαρίου θα πάρει και από το λαό την τελική αμοιβή του.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να άξιζε τον κόπο η στάση του, για το καλό της Ελλάδας...