ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού για Όσκαρ στις ΗΠΑ δίνει ο κ.Τσίπρας. Με ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, το Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, γοήτευσε και πλάνεψε τον ελληνικό λαό που αρέσκεται ακόμα και τώρα σε μία άκοπη ζωή καθισμένος στον καναπέ. 

Το αποτέλεσμα της ψεύτικης ιδεολογίας του κ.Τσίπρα δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο πολιτικός εξευτελισμός της υπερψήφισης του 3ου Μνημονίου δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Δισεκατομμύρια ευρώ που ο κ.Τσίπρας θέλει να διαχειριστεί ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας προφανώς με την ίδια ειλικρίνεια και καλεί τώρα απεγνωσμένα που απώλεσε τη δεδηλωμένη τα άλλα κόμματα στο τραπέζι της εξουσίας για να συμφάγουν.

Μία δοτή εξουσία που πηγάζει από χρεωμένα ΜΜΕ για το λαό, χωρίς το λαό τώρα πια που συνωστίζεται στις ουρές των ΑΤΜ. Οι κοτζαμπάσηδες της Μεταπολίτευσης είναι εδώ ενωμένοι δυνατοί και αναμένουν το μερτικό τους και από το 3ο Μνημόνιο. Δεν παραδίδουν το παρακράτος.

Αδιαφορούν για τον συνταξιούχο, αδιαφορούν για τις επιχειρήσεις, αδιαφορούν για την ίδια την Ελλάδα γιατί απλά είναι διεθνιστές. Μεγάλοι καταθέτες στην αλλοδαπή που μπορούν να ζήσουν και σε μία καμένη Ελλάδα σε περίκλειστα θέρετρα αναψυχής ως μία ανώτερη φυλή.

Ο κ.Τσίπρας, ο πολιτικός που μεγάλωσε για να κυβερνήσει τη δύσμοιρη Ελλάδα, επιτελεί το έργο του με τον καλύτερο τρόπο. Κυβερνάει πλέον χωρίς τη συγκατάθεση του κόμματός του, με ένα άλλο κόμμα για δεκανίκι που περπατάει όποτε χρειάζεται, κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό και  διαπραγματεύεται το μέλλον της χώρας μας με αβέβαιη κατάληξη. 

Ο κ.Τσίπρας δεν εγκαταλείπει την εξουσία γιατί είναι η εξουσία. Γύρω του μαζεύονται όλο και περισσότερο ο πολιτικός κόσμος της χώρας για ένα κοκκαλάκι εξουσίας. Αδιαφορεί για την εξουσιοδότηση των άλλων κομμάτων που καλεί για τη φωτογραφία της Καταστροφής.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα και το 2015 μοιάζει όλο και περισσότερο με το 1922. 

Το μόνο που μένει είναι αν ο κ.Τσίπρας φύγει μετά την καταστροφή όπως ο Γούναρης το 1922 ή ο λαός ξυπνήσει επιτέλους από το αιώνιο λήθαργο του και απαιτήσει την επιβίωση του χωρίς τους δήμιους του, να διαχειριστεί τα λεφτά της Ευρώπης για τον απλό λαό. 

Χωρίς Καταστροφή.