ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ


Απτόητο το ΓΕΣ συνεχίζει την παράνομη προκήρυξη -και κατ’ επέκταση εκχώρηση ευαίσθητων- θέσεων σε διεθνείς οργανισμούς σε αξιωματικούς που είναι άγνωστο αν μπορούν να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις των θέσεων αυτών που αναλαμβάνουν αδιαφορώντας για την εθνική ζημιά, εκτελώντας προφανώς άνωθεν καμμένες εντολές.



Μετά την προκλητική παραποίηση κατά παράβαση των Νόμων και αντίστοιχων Υπουργικών Αποφάσεων των κριτηρίων αγγλομάθειας  στις προκηρύξεις διαγωνισμού, φωτογραφίζοντας προεπιλεγμένους άλαλους υποψηφίους και αποκλείοντας προφανείς άλλους (http://thedayaftergr.blogspot.gr/2016/02/blog-post_472.html), το ΓΕΣ εξακολουθεί το γαϊτανάκι επιλογής άξιων υποψηφίων σύμφωνα με τις επικρατούσες ακόμα μεταπολιτευτικές διαδικασίες και αξίες της κοινωνία μας, που μας οδήγησαν ολοταχώς στην οικονομική και εθνική καταστροφή. Σ’ ένα ξεπούλημα της πατρίδας για 99 χρόνια από τους υπερασπιστές της πατρίδας.



Το λυπηρό νέο συμβάν με τη συνεχιζόμενη επίκληση δημιουργικά ασαφών εσωτερικών διαδικασιών για το διαφημιζόμενο ως αξιοκρατικό οργανισμό και των ανεύθυνων πολιτικών και μη ηγητόρων του διαπράττεται με την κατ’ επανάληψη αποφυγή δοκιμασίας για τους υποψηφίους, στο μοναδικό Κέντρο Πιστοποίησης Ξένων Γλωσσών που έχει ιδρυθεί γι’ αυτό το σκοπό, στην προκήρυξη της θέσης αφορά τη θέση OSO OOX 0020 του NATO. Το Κέντρο απασχολεί δημόσιο προσωπικό από τα χρήματα των φορολογουμένων και διαθέτει αποκλειστικά την εξουσιοδότηση από το ΝΑΤΟ για την ενυπόγραφη πιστοποίηση γνώσης, ομιλίας και γραφής, της αγγλικής γλώσσας προς προστασία της λειτουργίας του και τήρηση των συμφωνημένων μεταξύ των κρατών μελών. Πιστοποίηση η οποία αποτελεί κρίσιμο εμπόδιο όπως αποδεικνύεται για τον ορισμό των επιλεγέντων για την πλήρωση των θέσεων στον αμυντικό μηχανισμό της Συμμαχίας των 28 εθνών.



Ασφαλώς σε μία κοινωνία που διακρίνεται από τις κλοπές του δημοσίου χρήματος από πρώην Υπουργούς Άμυνας, συμμετοχής ανωτάτων Στρατηγών σε κλειστά clubs, αποκλειστικούς προμηθευτές των Ενόπλων Δυνάμεων και off-shorάκηδες διακεκριμένα μέλη της όλα είναι πιθανά. Ακόμα και να βρεθεί κάποιος επιλεγμένος αξιωματικός στο ΝΑΤΟ με απόφαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου χωρίς να τον έχει δει κανείς να γράφει ή να μιλά αγγλικά, να γράψει δόγματα. Ακόμα και το ΓΕΣ επίσημα διά του εκπροσώπου τύπου του να ψεύδεται ότι δεν ζητείται από το ΝΑΤΟ να ομιλεί αγγλικά ασχέτως αν μία απλή παρατήρηση και τήρηση των προαπαιτούμενων της προδιαγραφής θέσης αρκεί για να αυτοδιαψευθεί. Τι πιο αντιπροσωπευτικό της παρακμής και της διαπλοκής μας.



Γιατί εξάλλου να ξαφνιαζόμαστε για μία παλαιόθεν πάγια πρακτική όπου επίλεκτοι δημόσιοι υπάλληλοι υπηρέτησαν κατ’ επανάληψη στο ΝΑΤΟ χωρίς ένα Lower ως επιβράβευση του ήθους και της εργατικότητάς τους. Άλλαλοι εμίλησαν, απρόθυμοι προθυμοποιήθηκαν και κουτσοί άμα χρειαστεί θα τρέξουν ώστε αυτός που πρέπει να αποκλειστεί. Πρακτικές συνήθεις που δικαιολογούν και την εθνική κατάντια μας όταν επαιτούμε ως λαός ό,τι κινείται και ό,τι πετά στην οικουμένη διά του Πρωθυπουργού μας για μία δόση πληρωμής μισθών και συντάξεων.


Το γελοίο της υπόθεσης δεν είναι λοιπόν το ανέκδοτο με τον γνωστό Καραμήτρο που δεν έτρωγε σε μεγάλες ποσότητες καλαμαράκια με την οπή στη μέση κατά το μεσημεριανό γεύμα των φαντάρων. Το γελοίο αποτελούν οι διακηρύξεις των πάσης φύσεως ηγεσιών περί αξιοκρατίας, διαφάνειας, αποτελεσματικότητας, εθνικού συμφέροντος και όλες αυτές τις μπούρδες από ανθρώπους που είναι ορκισμένοι και ταγμένοι στο καθήκον, ενώ εκ του αποτελέσματος υπηρετούν παρακρατικά δίκτυα λαθρέμπορων πετρελαίου και κοκαΐνης με αντάλλαγμα την εξασφάλιση της θέσης τους για λίγα χρόνια εξουσίας.



Οι υποθέσεις παραβίασης κρισίμου άρθρου  του Νόμου από το ΓΕΣ θα παραπεμφθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αίθουσα του δικαστηρίου με την κατηγορία του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος από τους εμπλεκόμενους ειδήμονες ιθύνοντες, όπου και με ενδιαφέρον θα κληθεί η δικαιοσύνη να κρίνει σύμφωνα με το δίκαιο του πολιτισμού μας και τον αμυντικό μηχανισμό της.



Το έλλειμμα ενός Καραϊσκάκη και ενός Πλαστήρα αναμφίβολα αποτελεί τη γενεσιουργό αιτία κάθε ανομίας στην Ελλάδα. Πολιτικοί ηγέτες με το ανάστημα του κοντορεβιθούλη βρίσκονται στις δοτές θέσεις τους ακριβώς για να εξασφαλίσουνε ότι άξιοι Έλληνες θα διωχθούν και θα εξοριστούν. Φυσικό επακόλουθο να διατηρούν το στρατό και τους άξιους που τους αρμόζει για να τους υπερασπίζεται.




Ο άλαλος, ο απρόθυμος και ο Καραμήτρος στην καμμένη Παράγκα του Καρακιόζη.





Χαιρετίσματα στην εξουσία λοιπόν, εμείς δεν πάμε Βουλγαρία και ας μείνουμε για άλλη μία φορά στα λόγια του αποκλειστικά ρομαντικού ελληνομαθή Καραϊσκάκη που μας έδειξε το δρόμο και έγραψε την ιστορία του:



Όταν γυρίσω...